Youtube | Vlogg | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Youtube | Vlogg

 

Här har ni senaste vloggen, 3 vloggar på en vecka!

Jag har jobbat på bra med andra ord och därför kommer jag också att ta lite ledigt i helgen. Det innebär inget redigerande och mer tid med familjen, så på söndag får ni ingen vlogg<3 Jag hoppas det är ok!

 

Stor kram

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena

  Glad påsk!
  Fortsätt kämpa med yt. Tycker det är så orättvist emot dig med kommentarerna. Hoppas det löser sig! <3

 2. Moa

  Marinerade qournfileer är såå gott att grilla! Alltså att man marinerar dem precis som kött, färdig som egen bladning! Det drar åt sig ordentligt av smakerna så är verkligen ett tips!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh jag och qourn går inte ihop:( kan man vara allergisk mot det? jag får typ magknip och blir helknasig i magen?:S där fungerar sojaprodukter bättre för mig<3 men kan tänka mig att det är gott om det drar till sig marinaden<3 stor kram

Annons
stats