Youtube | vlogg | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Youtube | vlogg

 

Senaste vloggen från kanalen har ni här, en riktigt bra vlogg om ni frågar mig<3!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Hej Elin!
  Hur mycket ska du jobba på nya jobbet? =) Kan du tänka dig att jobba heltid? Jag har själv fått erbjudande om heltid men har sådan beslutsångest. Jag har tre barn och får så dåligt samvete över tanken på heltid samtidigt som det hade varit skönt att få lite mer inkomst och kunna unna oss mer.

  Älskar för övrigt att följa er! Kram!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Hej Sofia! Jag kommer att jobba i stort sett 100%, typ 80-85% och det känns jättebra:). Jag förstår hur du tänker med tiden med familjen, de är så viktig så jag skulle säga att det beror helt på magkänsla och schemat:). Stor kram!

Annons
stats