Youtube | Vlogg | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Youtube | Vlogg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena

  Du har blivit en favorit på youtube💕 Jätte mysiga videos och älskar dina inrednings vloggar. Sen håller jag helt med dig i förra videon när du och Björn diskutera kaos eller ej😅 Med det menar jag absolut inte att det var så stökigt hos er (har själv fyra barn så ser värre ut här på en bra dag 😂) utan vart ens tolerans nivå för stök ligger. För visst blir man lite stressad av stöket?🙈 Massa kramar och positiv energi till dig och er fina familj❤️

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Tack snälla Helena, vad glad jag blir av att höra det här<3 tack!
   Ja alltså pryklar överallt gör mig så stressad, det är något jag verkligen jobbar på då det kan första livsnjutet, speciellt när man har barn<3! stor kram

 2. Emelie

  Jag hoppas att jag ALDRIG stöter på er inne i stan eller i Birsta, för jag skulle nog inte kunna bete mig som en normal människa då jag förmodligen skulle fulskratta RAKT UT när jag ser Björn! Jag höll på att dööö av asflabb när Björn “gjorde en bänk” i snödrivan. Han är helt HYSTERISKT rolig. Alltså HYSTERISKT rolig.

 3. Jenny

  Hej Elin, jag har två frågor som lyder: Vart har du fått jobb? Hur vill du att vi läsare/tittare ska hjälpa dig att få kanalen att växa?

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Hej Jenny!! Åh fina du, att gilla klippen hjälper då youtubes algoritm känner av att dessa klipp uppskattas och då ökar chansen att de kommer upp som rekommenderat/under sidor på vad folk gillar (om jag har förstått det rätt;) ). Jag har fått ett telefonjobb med kontorstider men väljer att hålla företaget utanför mina medier precis som innan<3. stor kram

 4. Anna

  Tack Elin for dina fina kommentarer till mig i en tidigare blogg. Du sa att du hade problem med att fa barnen att kla pa sig. Far jag komma med ett tips som kanske hjalper dig? Sag at barnen att ni ska leka en lek som heter kla pa oss snabbt leken. Fraga hur manga minuter dom tror att det kommer att ta for dom att kla pa sig. Satt en agg klocka pa en tid som ar rimlig och sen sa far ni se om ni kan fa pa er alla kladerna innan klockan ringer. Prata om hur manga plagg ni har forst och sen gissa er till tiden sa far ni se vem som kommer narmast. Fungerar bra nar det galler att stada ocksa. Har man daremot ett barn som latt blir stressat sa kan det handa att man i stallet for tid far sjunga en sang eller lagga till extra tid sa att dom kanner att dom hinner med innan tiden gatt ut. Om du vill kan du ocksa lagga till att ge dom ett klistermarke pa en chart varje gang dom klarar av det. Ar dom aldre sa tycker dom om att samla poang och ju fler klistermarken eller poang dom har desta storre ar priset. Det finns dom som anvander negative reinforcement och sager att om vi inte far pa oss kladerna sa kan vi inte aka etc. men det ar inte lika effektivt o inte lika roligt for barnen. Vill du veta mer eller behover fortydligande sa hor av dig. Jag har jobbat med barn i manga ar och du kan hitta mig pa min website Iparentlikeidrive.com

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh vilka bra tips! Lek är ju alltid det bästa sättet att göra något när det kommer till barn ibland glömmer jag liksom bara bort det, dumt nog! då ska jag kolla in din hemsida, alltid roligt att få tips från någon som har längre erfarenhet<3. Stor kram!

 5. Catrin

  Haha har exakt samma sak här hemma med olika definiering av “kaos”, Jag blir så stressad när det ser ut precis som du beskriver i din vlogg hemma. Saker överallt, papper/post som läggs på hög, leksaker överallt, fulla tvättkorgar. Medans min man “vaddå? Här är det väl inte så farligt ut , du är så petig” ååååååh haha så kände så igen mig. 😀 .

 6. Viktoria

  Ni kan ju köpa nån förvaringsmöbel till leksakerna i vardagsrummet, typ stuva från ikea. Har sett att de har nån som ser ut som en soffa med lock. Till tv-rummet hade jag nog köpt ett konstgjort träd från tex rusta eller ikea. Bara ett tips! Kram 🤗

Annons
stats