Youtube | vlogg | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Youtube | vlogg

Här kommer den senaste videon från youtubekanalen och jag vet att jag kanske är lite gnällig i den och det ber om ursäkt för samtidigt som jag vill vara ärlig med er. Det känns bättre än att låtsas att jag mår bra hela tiden eller att jag aldrig tvivlar på mig själv.

Och vet ni, ni är helt jäkla fantastiska!, vet ni varför? För ni är så kloka och vettiga.

Flera av er har ställt frågor som:

varför är det så viktigt att växa sig större? Är det inte bra som det är?

sån otroligt tänkvärd fråga.. i mitt fall är ju inte det här mitt heltidsjobb.. jag är alltså inte beroende ekonomiskt av att mitt följarantal ökar så varför känner jag att jag måste växa i antal visningar..egentligen?

Ni som följer oss har ju faktiskt gjort det, video efter video, år efter år och det är värt så himla mycket mer än att växa sig stor eller vad man ska säga. Ni sprider inget hat i mina kanaler, ni ger mig tröst, pepp och tänkvärd kritik. Ni känns som en mogen följarbas och det är värt så otroligt mycket för mig, ni gör att det är roligt att fortsätta och jag fattar verkligen inte varför jag tvivlar på min roll på youtube❤.

 

Det kan i och för sig ha och göra med att det känns som att youtube motarbetar mig genom att stänga av mitt kommentarsfält heela tiden haha! Det känns som att min kanal blivit svartlistad🤣.

Jag har en inkorg med massor av sanarbetsförfrågningar som jag inte vet hur jag ska göra med.. känner mig obekväm med att göra samarbeten om ni inte kan kommentera.. detta hade givetvis varit ett ännu större problem om detta var mitt heltidsjobb då jag även förlorar pengar på att youtube stänger ner mitt kommentarsfält.. sen känner jag att det är så ologiskt att just mitt fält är nedstängt medan många större familjekanaler får ha öppna kommentarsfält.. där risken procentuellt är mycket större för olämpliga kommentarer?

Men det är som en av er skrev till mig på instagram, det är för en bra sak….och det är väl så jag får försöka se på det❤ även om det är extremt frustrerande att inte kunna varken få respons eller kommunicera med er.

 

Guud vilket långt inlägg detta blev men kommer försöka prata lite kort om detta i nästa vlogg/video❤.

 

Tack än en gång för att ni är NI och för att ni alltid är så kloka och stöttande. Ni är på riktigt bäst!

Stor kram

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louise Bengtsson

  Älskar att du klippte av dig håret😍 Blev så snyggt! Klippte själv av mig håret för nått år sedan, så mycket skönare med barn🤪👌🏻 Älskar din kanal och det ni gör. ❤️

 2. Johanna

  Wow va snygg du blev med håret!! Passar dig såå bra! (Du va snygg innan med)
  Gillar verkligen din kanal. Följt den i något år nu och blir lika glad så fort du lägger upp något! Snälla fortsätt som du gör! Kram Johanna

 3. Hanna

  Den nya frisyren passar dig såå bra! Blev också sugen på att klippa håret kortare nu under våren.

  Brukar inte kommentera alls på youtube/bloggar etc (är lite tråkig kanske) men gillar verkligen din kanal! Det känns så äkta och det är dessutom så roligt att följa er när ni fixar huset 🌟 Vi har samma stil du och jag, så får mycket tips av dig. Vardagsrummet blev så fint! Mycket bättre att ha soffan åt andra hållet 😍

  Tack för tipset om kaffet!! Enda sorten jag köper numera 😂🙈

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   ååh TACK! vad glad jag blir av att höra det här och tack för att du tog dig tiden att kommentera, jag vet hur det är;) är likadan haha!! och ja! verkligen bästa kaffebönorna! stor kram

 4. Anna

  Hej Elin,
  Jag kande bara att jag ville tala om for dig att jag tycker att du och Bjorn ar sa bra for att just ni ar ni, Ni ar autentiska, Ni ar jatte duktiga som foraldrar. Ni lever ett vanligt liv och ni ar inga sell-outs. (Vad det nu heter pa svenska vet jag inte. Jag har bott i USA i nastan 40 ar.) Som utlands svenskt sa gladjer jag mig av att se eran vardag. Jag gillar att se vad ni ater (semlor gor mig sa avundsjuk), vad ni haller pa med, hur duktiga ni ar med era barn, hur forstandiga ni ar, hur rolig Bjorn ar, hur urgulliga era barn ar, hur vadret ar, hur du funderar om hur du vill ha det etc. Just det att du tar upp viktiga samtals amnen i din vlogg och att du lyssnar pa vad andra tycker och tanker utan att du blir defensive tycker jag ar sa arligt och ocksa modigt. Dom som vloggar forstar inte alltid att detta ar en two way street dar folk engagerar sig pa gott och ont. En del lagger upp saker och sen blir vansinnigt arga om andra inte haller med. Du daremot verkar fora en dialog med dina tittare. Det kanns sa respektfullt pa nagot vis. Vad jag har markt ar att dom som blir populara valdigt snabbt tappar sig sjalv manga ganger och blir pa nagotvis en produkt som gor allt for att halla kvar sina tittare (och inkomst). Sant marks direkt. Vart skulle du hellre ga och handla–pa ett stort varuhus eller pa en liten special butik med jatte fina saker? Storst ar inte alltid bast. Tvartom. Sa fortsatt med det du gor sa lange du tycker det ar roligt och ni alla trivs med det. Jag uppskattar er vare sig jag ar den enda tittaren eller ar en av manga.

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Gud vad roligt att läsa det här! Tack snälla Anna<3 och vad välformulerat och tänkvärt på samma gång. Jag förstår precis hur du menar:) Jag skulle ju välja den där lilla speciella butiken alla dagar i veckan utan att blinka, så förstår precis vad du menar<3. Tack snälla för din kommentar och vad roligt med lite utlands svenskar på kanalen!stor kram!

 5. Anonym

  Hej fina underbara du! Vill bara säga att jag älskar din youtube kanal och kommer aldrig sluta kolla! Märks att du lägger mycket tid och engagemang på videosarna. Du är grym och verkar vara en så himla fin person på både insidan och utsidan! Har en ”dagens fråga” oxå; tycker du att vissa kan vara överdriven med sina barn (t.e.x onödigt fjoll och trams när dom ramlar, socker BARA på lördagar osv), vad tror du det kan få för konsekvenser? Du verkar för övrigt vara en jättebra mamma!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Hej!!! Tack snälla du, det värmer verkligen att höra och gör mig så otroligt glad. TACK:) hmm bra fråga men jag skulle nog lite snabbt svara att jag tycker att balans är viktigt. Det är viktigt i allt, så även i föräldraskapet. Sen är ju alla barn unika individer så de tär jättesvårt att svara på vilka metoder som skulle kunna ge negativa konsekvenser men jag tror på att barn måste få vara självständiga för att grunda en bra självkänsla. Livet är rätt tufft och jag tror barn är klokare än vi många gånger ger dem kred för<3 stor kram

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ja usch det är så jäkla vidrigt.. det bara vänder sig i magen. Tack snälla för att du länkade denna artikel. Det har fått mig att fundera ÄNNU mer på hur jag exponerar mina barn.. har valt att lägga mina gamla videor som privata då jag tycker att mina barn exponeras lite för mycket i dem när jag tittar på det från denna (sjuka) vinkel.<3 Tack snälla för din kommentar och för att du gillar våra videor, det värmer! stor kram

 6. Ida

  Eran kanal är den jag tycker är bäst och ser fram emot, det tycker min sambo också. Kanske är lite fult att jämföra men VI tycker ni är bättre än torsgårdens kanal, och dom är jättebra! Alltså jag kan tänka mig att det är så att många inte vet om din kanal. Du kanske skulle satsa på att nå ut till folk som missat er? För mina vänner har lixom inte haft en aning om din kanal och ja bara VAAAA!! Den är ju bäst, hur kan man missat den?! Men sen tänkte jag på att tipsa om att göra lite ”marknadsföring” via Instagram och så när ”YouTubes” tipsar om varandra och delar konton mm. För jag vill absolut inte du ska sluta, jag skulle på riktigt bli lite ledsen haha. Kram

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh vad glad jag blir av att läsa detta, och vilken ära att få hamna i klass med Fina Helen<3 älskar själv hennes kanal och hela hennes approach till sociala medier som yrke<3. Haha ja alltså , jag är så jäkla dålig på marknadsförings biten och idag kanske det är ett måste då youtube har så konstiga rekommendationer nu för tiden. Det är svårt för små kanaler att hamna där<3.
   stor kram och tack snälla för att du tog dig tiden att kommentera här!

Annons
stats