Youtube | vlogg | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Youtube | vlogg

 

Hej vänner!

Jag hoppas ni alla mår bra och att ni är peppade på en ny färsk vlogg!

 

..och angående 5 minuters metoden: Notera att jag verkligen betonar att jag tycker att alla får göra det som känns bäst för dem och i mitt tycke så är det svårt att säga vad som är rätt och fel när det kommer till barnuppfostran och olika metoder då barn verkligen är så himla olika och UNIKA. Det som fungerar för mina barn kanske inte fungerar för dina osv och jag tror genuint på att man som förälder måste testa sig fram för att hitta rätt. Det finns INGEN som föds till den perfekta föräldern, det är en konstant resa med nya lärdomar och massor av misstag längs vägen och eftersom alla barn är unika tycker jag att man ska vara väldigt försiktig när man kommer med hård kritik mot en annan förälder, speciellt när man inte känner varken barnen eller föräldrarna personligen. Men ja vad jag tycker om metoden får ni höra mer om i vloggen, för dig som vill spola fram så hittar du det vid 14:41.

Stor kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josse

    Klok du är! Du är så genuin, snäll och verkar så säker på dig själv med en bra självkänsla! 🤗💕 har du något tips på hur man bygger upp sin självkänsla eller har den alltid varit bra naturligt ? Kramar😘

Annons
stats