Youtube | vlogg | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Youtube | vlogg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. My Andersson

  Hej, vilket program redigerar du dina filmer i? Eller om du vet något bra tips hur man lägger in ljud (musik) till en video man har spelat in =)<3

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Hej My! Jag redigerar i ett program som heter Movavi men jag lägger till green screen effekter som jag laddat ner och andra funktioner som jag laddat ner:) men i det programmet kan man lägga till ljudfiler:) stor kram!

 2. Hanna

  Din nya t-shirt från Lager157 är så snygg!! Den var tyvärr slut på den butiken jag var i idag så jag funderar på att beställa den från deras webbshop. Vilken storlek har du i den? 😊

 3. Nathalie

  Ingen sellerijuice = bra i magen
  Börjar dricka sellerijucie och har gjort det ett tag varje dag (med något uppehåll)= ont i magen.

  Såklart är det inte bara selleri som kan orsaka magont (känner att jag alltid måste försvara mig nuförtiden när jag kommenterar för folk är så dömande) men ja, det finns fördelar och nackdelar med allt, så även selleri! Men naturligtvis ska du fortsätta dricka den varje dag resten av livet. Men har du fortfarande problem med magen, säg det inte bara utan prova ändra på något du gör och ta bort något du äter. Då är du problemlösare och gör något åt det! Men det är lättare sagt än gjort. Men man kan exempelvis sluta äta selleri och se om det bättre. Inte fortsätta hälla i sig. Man får (kan få) ont i magen av selleri och det är vanligt bland dom som dricker selleri, borde finnas nån som kommenterar det här senare, även om Selleri det är en supergrönsak. Det är tomater också. Man kan få ont i magen av cancer, depression, bajs men också av gaser och selleri. Hoppas du ändå tar åt dig av det jag skriver och inte ba “BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ” för mina kompisar som fått ont i magen har druckit selleri en tid. Kopplar det till selleri. Dom som dragit ner på selleri har blivit bättre i magen. Psykologiskt? Jag, vet inte. Men man ska inte bara bua åt ren fakta. Jag fick också ont av selleri men ingen läkare kunde hitta orsaken varken på mig eller mina vänner. Vi började ta till och med ta MINIFORM droppar som man ger spädbarn vid kolik eftersom de hjälper mot gaser och så fortsatte vi äta selleri och magen blev bättre. Men NU har ialla fall jag slutat för jag ska inte behöva trycka i mig droppar bara för att dricka en grönsak så avstår jag hellre grönsaken varje morgon på tom mage, och äter selleri lite då och då istället. Kände mig som en vegan som äter 5758398282 olika vitaminer för att man utesluter animaliska produkter. Jag är i och för sig vegetarian men äter alltså mejeriprodukter så jag ändå får i mig annat än frukt och bär. Sedan är det inget fel att vara vegan men jag tänker inte ersätta mat med tabletter och droppar. JAG tänker inte. Sedan om andra gör det, fine gör vad ni vill! Nu är ju du varken eller, men du dricker selleri på tom mage VARJE DAG och, ja där har du ju egentligen svaret, sålänge du inte är förstoppad av bajs eller något annat tråkigt som gör din mage orolig förstås. Kan vara så många saker. Men det finns faktiskt människor som äter selleri och får ont. Slutar med selleri och mår bra. Selleri selleri. Kram!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Fast nu råkar det vara så att jag hade ont i magen redan innan jag började dricka sellerijuice då jag var till läkaren innan jul.. och fick inte tid till ultraljud fören NU( vilket i sig är väldigt konstigt att de tog så lång tid att få en ultraljudstid). Funderade på om det kunde vara sellerin men detta är alltså ett symptom jag har haft till och från INNAN jag började dricka selleri så i mitt fall är det nog inte det faktiskt.. men helt omöjligt är det ju inte att det har förvärrat symptomen tex.
   men jag tror faktiskt att det var min mens som var på G för sen jag fick tillbaka den har jag inte känt av den där smärtan så håller tummarna för att det är det<3 stor kram

Annons
stats