Youtube | vlogg | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Youtube | vlogg

 

Här har ni senaste vloggen, hoppas ni gillar den!<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Var är din svarta topp ifrån v ringade i dagens video?jag har druckit celleri juice innan i 4 månader. Flesta månaden blev huden bättre speciellt för ålders tecken med. Huden blir fastare ju längre du använder den. Håret blir glansigare och inte lika torrt växer dessutom fortare 😊jag har järnbrist och min hud är fruktansvärt torr på kroppen annars men nu efter 2de månad så är den betydligt mjukare. Jag hade uppskattat om du kan skriva i dina videos var dagens outfit är ifrån. Fortsätt med celleri juicen det är jätte bra för kropp och sinne ock huden jag äter aldrig grönsaker eller grönt förutom celleri😊. Kram ❤️❤️❤️

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ja det känns verkligen som en supergrönsak😍. Jag ska försöka komma ihåg att länka klädesplagg om jag hittar igen dem, mycket av de kläder jag har är gamla och finns inte kvar😊 den toppen jag hade i videon är från nelly men var några åt sen jag köpte den😘 stor kram

Annons
stats