Youtube | vlogg | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Youtube | vlogg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nathalie

  Tänkte att eran “matsal” skulle vara så sjukt mycket finare utan dator och den där stolen. Nu vet jag att du har ett PRAKTISKT rum och att du VILL vara med familjen när du redigerar och till alla som tycker jag är dum i huvet som skriver min åsikt till Elin vill jag bara säga att JAG tycker att rummet hade varit finare utan den där fula stolen/datahörnan eftersom jag tycker att rummet är sjukt fint och redan nu. Men jag hade nog också haft sådär av praktiska skäl så att man kan vara “vara med” även fast man måste jobba med sociala medier. Och slutligen. Du är sjukt duktig på att inreda. Fina färger, fina prydnadssaker saker, fint golv, fina textilier och du sätter upp allt så harmoniskt och bra! Tänker inte sluta läsa din blogg (som vissa skriver att man ska göra om man stör sig på något) för jag behöver få inspireras av dig och allt du gör. Wow<3

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   åh vet du Nathalie , jag håller med dig haha! men saken är den att vi bor rätt litet och har typ inte plats för den någon annanstans:) så det är egentligen en av de starkaste anledningarna till att det ser ut som det gör:). Björn vägrar byta ut stolen, jag vill ha en fin i sammet men någon härlig färg men jag får ge vika för det ergonomiska;). Kanske att vi kan lyckas flytta ner vårt “kontor” till källaren när den renoveringen väl blir av men hursom, jag förstår hur du tänker haha!
   Stor kram och vad roligt att du inspireras av mig<3! stor kram

Annons
stats