Youtube | vlogg | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Youtube | vlogg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Inget illa menat men om man vabbar pga barnet är sjukt då kan man inte vlogga pga du åker på det om f kassan kommer på det. Min stora syster åkte nämligen på det. Även tex mycket samarbete video det kommer på skatte smällen sen många tänker inte på det. Är inget hat. Hoppas ni slapp magsjukan och krya på Malve💕

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Förstår hur du menar, men har varken jobbat med samarbete eller ansökt om VABpengar till försäkringskassan så känner mig inte orolig för den biten alls:). Pengarna jag tjänar på samarbeten skattar jag för då jag fakturerar via Frilansfinans och där har jag till och med höjt min skatteprocent<3. Tack för info och krya hälsning!<3 stor kram!

Annons
stats