Youtube | vlogg | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Youtube | vlogg

Här kommer veckans första vlogg där vi råkar ut för en oväntad och ovälkommen extra utgift:(

Hoppas ni gillar den!

Stor kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh det är typ akvarellpennor som jah köpt på panduro. Ganska dyra då jag skulle måla med dem från början men det slutade med att barnen fick dem🤣😉 stor kram!

 1. Linn

  Lika härliga som vanliga 🥰
  När du gick ut så kom jag att tänka på hur länge vi fått följa er. Minns att jag hittade dig (er) via förlossningsberättelsen med Alfons på gravid vecka för vecka, fastnade för er då och förstå då lyckan att söka och se att ni hade en egen kanal. Låter knas men det är bara positivt 😁
  Men just när du gick ut… då påmindes jag om att den hallen ju inte fanns där från början och köket. Det köket jag minns att ni gjorde nån lättare ”renovering” i en äldre video.

  Ja denna långa utläggning var bara för att visa uppskattning för allt det jobb du lägger ner. Det syns verkligen! Du (ni) är helt fantastisk Elin, tack! ✨

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åååh vad roligt att läsa! Kollase själv igenom min mapp på datorn med gamla vloggar och gud så mycket vi har dokumenterat och vad mycket som ändrats genom åren❤😍. Så roligt att ni är så många som hängt med så länge, det är verkligen så himla roligt, tack snälla Linn för din kommentar och för att du hänger kvar!, stor kram!

Annons
stats