Youtube | vlogg | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Youtube | vlogg

Delar av vloggen innehåller reklam för Desenio.se.

 

Här kommer den senaste vloggen! Den är alltså inspelad under början av föregående vecka:) och där får ni hänga med på en vardag när jag är mycket ensam med barnen, det är lite treårstrots och annan igenkänningsfaktor(hoppas jag haha!).

I videon gör jag dessutom ett reklamsamarbete med Desenio.se. Från 30oktober – 1 november får ni 25% rabatt på allt förutom collaboration/handpicked och ramar* med koden ELINK ❤. Så blir ni sugna på lite nya prints glöm inte koden!

Puss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Så fina tavlor/posters 😃 ?? Vart ifrån var det ni köpt era stolar som ni har i vardagsrummet (som stod i uterummet tidigare) 😃

 2. Josefine

  Vet att du skrivit det flera gånger men vart är vägg färgen i hallen i från och vilken färgkod? Den e verkligen superfin! Och en till fråga, vad är det för läppstift du använder? Är själv på jakt efter ett nytt vardags stift🙂🤗 kraam

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Den färgen vi har i vår hall heter “råsiden 529” och kommer ifrån Beckers<3. Jag har inte läppstift i hela videon men de delar där jag har något på läpparna så är det antingen smashbox O-plump eller Chanel rouge Coco Shine nr 69 flirt. stor kram!

Annons
stats