Youtube | Vlogg | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Youtube | Vlogg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sabina

  Hej Elin känt din bror Stefan å din fader Kent 🤩när jag hade det som svårast så fick jag bo på din fader soffa i hökåsen ..
  Han prata så gott om din moder
  Jag hade en svår tid då ..Men din fader betedde sig som en riktig fadersgestalt
  Så vilken fin fader du haft o har
  Såg dina vloggar å var inte förens jag såg det när du var på Kents grav jag skrev orden till Stefan är d en syster till du …så var som så nära att se .. man ser verkligen att du har många drag efter din fader ..all kärlek mvh sabina

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åååh men gud vad fint att höra! Och han var verkligen en fin människa, jag önskar jag vore hälften så bra som han var😥❤. Jag hoppas du är på en bättre plats i livet idag😍😍 och att du mår bra❤. Kram!!

Annons
stats