Youtube | Vlogg | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Youtube | Vlogg

Här har ni måndagen och tisdagen i rörligt format;) vad tycker ni om min nya “vloggstil”? Jag gillar det supermycket och tycker att det olika elementen gör vloggen lite mer levande<3.

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Hej

  Såg att Alfons fick av sog bältet i vloggen , min son gjorde lika samt att jag upplevde att bältet nästan gled av axlarna om han hade jacka på sig nån gång 🤗 ! Hittade då denna ”bältesuppsamlare” från BeSafe som
  Jag tycker funkar kanon och ville tipsa dig om 😃👍
  Jag tkr inte man behöver dra åt bältet på samma sätt heller vilket gör att trycket på axlarna blir mindre 😊
  Finns i svart med 🙂

  https://www.babyzoom.se/p/bilbarnstolar/tillbehor-bilbarnstolar/baltessamlare-besafe-creme.html?vc=GoogleShopping&gclid=EAIaIQobChMIxIXd47Ot2wIVgwvTCh2TYAVAEAQYBCABEgJiNPD_BwE

 2. Linda

  Jag tror eftersom du haft njursten så går man ner i vikt när de försvinner. För vet man kan gå upp i vikt när man får de. Jag hade ju cystor o då gick jag upp och nu så har jag rasat 5kg på 2 veckor o har ej gjort något speciellt iheller. Men om du äter vitaminer tex järntabletter sä är det bra så påverkas ej ditt hår. Eller hjärnbrist kram. Jätte fina kläder till barnen. Så fort malve har växt ❤️❤️❤️Ha en fin dag. Vi har 29grader redan🏖

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh du kanske har rätt, kan ju vara en kombination av allt som hänt och den där stenen:). Jag äter vitaminer för kvinnor men har varit lite slarvig de senaste ska absolut tänka på det! Tack för tips! Kram ❤

Annons
stats