elinkungsman

elinkungsman

When life gives you lemons..

..make lemonade!

 

Jag FÖRSÖKER verkligen tänka positivt samtidigt som jag tillåter mig själv att bara vara i den svackan som jag precis har kommit in i. Idag kände jag verkligen av den. Jag vet inte om det beror på att jag försöker få för mycket gjort på de få timmar jag har på dygnet eller om det är bristen på sol som gör det men imorse hade jag ett litet mini-breakdown. Jag lät tårarna och självömkan flöd fritt.

 

Vad har jag då för I-landsproblem?

 

JO nu ska ni få höra *varning för gnäll*..

Jag har en stor vagel i mitt vänstra öga och idag var det så svullet att jag fick lov att sjukskriva mig vilket gör mig stressad. Jag trivs ju så himla bra på mitt nuvarande jobb och jag vill verkligen inte vara därifrån, än mindre pga av en vagel?! Jag hoppas innerligt att detta inte påverkar mina chanser att få vara kvar.

Tusen tack för alla bra tips ni gett på instagram ang. hur man lindrar smärtan och får det att läka snabbare! <3.

 

 

Min träning har stagnerat lite den senaste tiden pga av sjukdomar och tidsbrist. Det känns så himla tråkigt med det handlar ju om att inte ge upp. Det får ta den tid det tar, kroppen är fantastisk och jag kommer komma tillbaka till samma nivå som innan sjukdomar etc.. Jag har iallafall kommit en bra bit på vägen och det program jag kör just nu (body & bootey)  är inriktat på ben och rumpa och där ser jag ju såklart mest resultat.

 

Jag har fått en törn av prestationsångest när det kommer till mina sociala medier och jag gör det man ABSOLUT inte ska göra, jämför mig med mina kollegor. Alla mina kollegor är så himla grymma på att producera bra content och videor.

På min kanal ekar det mest tomt känns det som och jag känner mig så otrolig tråkig:(… Jag förstår ju att jag inte kan jämföra mig med personer som gör det på heltid men ändå gör jag det? helt idiotiskt. Jag menar från 8-16:30 jobbar jag varje vardag så det är ju inte så konstigt att min kanal inte kan hålla samma produktionsflöde ändå lägger jag ribban skyhögt!

Nej jag får slopa det där duktig-flicka-syndromet genast!

 

 

Tiden med mina barn är så himla liten just nu..känns som att det är det värsta av allt. Jag hinner umgås 100% med dem cirka 1-2 timmar per dag = dåligt samvete. Vår tid är verkligen NU. Det här är tid jag ALDRIG kommer få tillbaka och det försöker jag verkligen påminna mig själv om varje dag.

Längtar tills vi får umgås hela familjen på den årliga fjällenresan. Att få hitta på roliga saker tillsammans varje dag och umgås utan en massa måsten.

 

 

 

Okej har jag gnällt färdigt nu?

Jag tror det haha! Tack för att jag fick ösa ur mig lite känns faktiskt redan lite bättre<3.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alva

  Gud vad fina träningstights du har! Var är de från? Så himla kul att få följa din träningsresa! Man blir så inspirerad! 🙂

 2. Emelie

  Det funkar inte ekonomiskt och möjlighet på jobbet att gå ner i procent och jobba typ 75% nu när barnen är små? tror man får vara föräldraledig 25% upp till en viss ålder. jag har själv en 8 månaders som börjar på förskolan i april och jag har redan ångest över att inte få vara med henne dygnet runt och lämna över henne till någon annan som ska övervaka henne och ta hand om henne. Får PANIK!!!!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Jo säkert när man får fast , jag har bara en tidsbegränsad anställning just nu så då finns inte riktigt den möjligheten men däremot har jag flex vilket har räddat mig! Älskar möjligheten att kunna styra start och sluttid lite grann det är guldvärt när man har barn<3. Jag förstår känslan! Just när mina barn skulle börja förskolan var det jättejobbigt, speciellt med första barnet, det gav mig sån ångest men det gick över och nu vet jag ju att de har himla kul där:) <3 stor kram

 3. Josse

  Jag förstår helt hur du känner det är bara mänskligt. Men du är helt fantastisk och jag älskar de vloggar du släpper! Fortsätt bara vara dej själv det kommer du längst på! Grym är du!💖💖💖 krya på dig! Kramar!

 4. Madelene

  Tycker du ska ta julledigt från sociala medier och bara fokusera på ditt vanliga jobb och din familj. Du har ju själv sagt att du inte vill leva på sociala medier så de som vill följa dig slutar inte pga en paus då och då. Man får ha svackor de har vi alla det gäller bara att lägga tiden på rätt ställe då för att återhämta sig.
  Krya på dig och ta hand om dig!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Tack fina Madelene! Jag ska ta och göra det framöver, det finns ju ett liv utanför sociala medier också och jag vill ju att ni som följer mig ska ta tillvara på det också<3. Känns som att det kanske till och med är bättre att jag inte lägger upp för mycket videor så att ni hinner kolla på dem<3.
   tack snälla för fina ord och pepp! ta hand om dig<3 stor kram

stats