Vem gör vad? | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Vem gör vad?

Städar:

Här måste jag verkligen säga att det är jag. Jag städar absolut mest här hemma men det betyder såklart inte att Björn inte städar alls.

 

Går och lägger sig tidigt:

Det är jag haha! Jag somnar nästan alltid före Björn. Om vi kollar på en film så är det alltid jag som somnar innan vi sett slutet och Björn som sitter vaken på pintjur BARA för att han måste se klart.

 

Betalar räkningar:

Just nu är det Björn men i vanliga fall är det jag som sitter och knapprar in ocrnr.

 

Nattar barnen:

Björn är en klippa på att få barnen att somna så det är han som sköter det mestadels av tiden just nu.

 

Lagar mat

Båda skulle jag nog säga men Björn lagar nog mat liiite oftare.

 

Inreder:

Jag till 100% haha!

 

Sköter service av saker i hemmet:

Björn utan tvekan. Han kan lite om allt möjligt och jag har verkligen noll intresse för tekniska prylar.

 

Kör bil:

Nu för tiden är det jag som kör varje gång vi ska någonstans förutom när vi har släpvagn då får Björn köra haha!

 

Oroar sig mest:

Jag, helt klart. Jag kan oroa mig för saker som inte ens har hänt än och som är säkert 20 år bort OM det ens händer.

 

Är strängast:

Björn. Han är den som har lättast att hålla fast vid en tillrättavisningen medan jag väldigt ofta får dåligt samvete om jag höjt rösten eller tillrättavisat barnen även om jag VET att det är rätt att göra i just den situationen.

 

Går ut med hunden:

Oftast går vi ut alla fyra tillsammans med henne men på flest “ensampromenader” är det nog Björn som går med henne.

 

Säljer saker:

Björn till 100%. Jag har inte orken att lägga upp saker på blocket/facebook för att sälja.. tycker att det är lite jobbigt att svara på sms och liknande.. tror det har att göra med att jag redan kommunicerar med så många människor dagligen;).

 

Spenderar mest tid vid datorn:

Det är jag helt klart eftersom jag både redigerar vloggar och bloggar.

 

Är mest romantisk:

Hmmm jag skulle nog faktiskt säga Björn då han är den som gör flest romantiska saker i vårt förhållande. Han lämnar fina lappar, köper blommor, bokar hemliga dejter osv.

 

Prutar på priset:

Björn HELT klart! Jag hatar att pruta och skäms lite när jag ska försöka om vi är tex utomlands haha. Björn har ju ingen hejd! Han är stenhård och ibland skäms jag för att jag tycker att han är “taskig” som prutar ner ett redan billigt pris haha!

 

Hittar på aktiviteter:

Jag är den som drar iväg oss på flest aktiviter och spontant får ideer saker vi ska göra/hitta på så jag måste säga att det är jag 98% av tiden haha!

 

Är mest ekonomisk:

Björn. eller jag är ju också ekonomisk men Björn är snäppet bättre när det kommer till att väga för och nackdelar med ett köp, jag gör flest spontanköp av oss två.

 

Gör bästa inköpen:

Björn helt klart då han inte bara tänker inte bara på om en sak är fin/passar in i hemmet utan han tänker alltid steget längre.. vad är det för andra handsvärde? vad är det för mått? vilket material är det gjort av osv osv! Hade Björn bestämt vilka inköp vi skulle göra till hemmet så skulle vi inte äga en enda dekorativ inredningspryl (onödigt enl honom haha!).

Å andra sidan så tycker han alltid att det jag väljer ut ändå är BRA i slutändan och att det blir mysigt och hemtrevligt så nog allt gör jag bra inköp;) så vi kan väl säga att Björn står för de mest genomtänkta köpen.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fanny

    Asså nj är helt underbara! Jag älskar att titta in här på bloggen och att få följa en liten del av ert liv på din youtubekanal! Ni verkar vara så snäll och omtänksamma föräldrar till era fina pojkar, heja er!
    Vi har samma smak på inredning så du är en stor inspiration till mitt framtida hus, fortsätt precis som du gör!

Annons
stats