Vem är barnen mest lik? | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Vem är barnen mest lik?

Det har inget med inlägget att göra, men barnen är ju väldigt lika varandra, men vem av er är de mest lik?

 

Svar:

Jättebra fråga! Båda barnen är såklart helt egna individer MEN vi märker av både utseende- och personlighetsmässiga likheter som de delar med oss. Utseendemässigt skulle jag nog ändå säga att båda barnen hittills är mer lik mig än Björn. Malve är mer lik Björn utseendemässigt än vad Alfons är även om de är väldigt lika varandra ,Malve och Alfons.

Alfons påminner mer om Björn som barn på många punkter medan Malve verkar påminna mer om mig som barn. Alfons är studerande och avvaktar hellre än att kasta sig in i en ny aktivitet och så var även Björn som barn (tro det eller ej;) ). Alfons har däremot inga som helst problem att leka själv och på det sättet och är han lik mig som barn. Jag kunde leka ensam i flera timmar utan behov av att leka med någon annan samtidigt som jag såklart även lekte med andra barn så kunde jag även föredra att leka ensam mycket, jag hade en livlig fantasi.

Alfons verkar ha ärvt både min och Björns envisa och tjuriga humör för vill han något ja då är han eeextremt envis.

Malve är familjens lilla clown. Plojjar, busar och är för det mesta glad och “okomplicerad”. Just den plojjiga delen MÅSTE komma från Björn för jag har aldrig varit känd som  “familjens clown” direkt och där passar Björns sidor bättre in haha!.

Men överlag så är de verkligen sina EGNA individer även om våra gener såklart lyser igenom till och från.

 

Vem är era barn mest lik? har de “ärvt” någon av era sämre sidor haha?

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats