Veckan som gått | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Veckan som gått

JAG:

Min vecka har varit händelserik på många plan. Jag har fått mycket gjort samtidigt som den avslutades med en rejäl speedmagsjuka. Jag är fortfarande inte helt hundra procent bra i magen. Lite öm, lite lös.. ja ni kanske fattar haha;).

Men överlag har det varit en produktiv vecka. Vitrinskåpet i köket har kommit upp, jag har planterat massor av blommor och kryddväxter i köket med mera.

 

BJÖRN:

Björn har jobbat en stor del av veckan men har trots det hunnit med en del måsten han också. Han har även beställt vår bänkskiva och det var inte så bara då måtten är så himla speciella i vårt hus. Gammalt hus = sneda väggar. Nu är den iallafall beställd och kommer förhoppningsvis levereras om runt 4-5 veckor.

 

ALFONS:

Alfons har haft en riktig trotsarvecka och vi har varit riktigt osams till och från. Ungen har ju en sån otrolig bestämd vilja (undra vem han har fått det ifrån?!) och vi är nog lika envisa båda två. Det har varit allt från att inte vilja klä på sig till att öppna och stänga altandörren.

MALVE:

Malve kan gå helt och hållet nu. Han kryper fortfarande ibland men nu går han mer än han kryper. han tog ju sina första steg för rätt länge sen men har hittills krypt mer än han gått men nu har det alltså slagit om till att GÅ.

Huga tiden går på tok för fort!

VECKANS BÄSTA:

Vitrinskåpet har kommit upp och krukorna på bron har fått blommor typ:).

 

VECKANS SÄMSTA:

Magsjukan.. helt klart! Huga. Det var så sjukt länge sen jag var magsjuk och det är bland det värst jag vet.. som jag oroat mig för den dagen A skulle dra med sig magsjuka hem.. tur i oturen att den gick över relativt snabbt.

 

NÄSTKOMMANDE VECKA:

Jag ser fram mot mitt frisörbesök och jag är himla sugen på en förändring så kanske att jag blir ljusare igen;).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Det är svårt med 2,5-åringar, har en själv! Väldigt viljestark sådan 😁 Men det är inte heller lätt att vara 2,5-åring, det är tufft för dem med mycket som händer i utvecklingen ❤️ Kan varmt rekommendera ”barn som bråkar” av bo heljskov, den har hjälpt mig mycket. Man får perspektiv från barnens håll. Sedan har jag själv fått tips om att ”fem gånger mer kärlek” av Martin forster ska vara bra, men har ännu inte läst den 😊

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh tack snälla för bra tips! Känner att jag faktiskt kan behöva en sån bok då det inte alls känns bra att bli osams så som vi blir ibland.. det gör ont i mammahjärtat! (även om jag vet att jag i vissa fall måste vara sträng). Ska genast kolla upp de böckerna, såg att “barn som bråkar” även fanns som ljudbok<3 kram!

 2. Simone Leverström

  Ert kök blir så fint nu, ja en förändring i håret är alltid kul och det är ju alltid kul att bli ljusare i håret mot sommaren. Du kan ju lägga i lite ljusa slingor eller en ombre med ljusa längder och mörkare botten 🙂 Ha en fin dag!❤️

 3. Sofie

  Känns såå skönt att läsa/se/höra att Alfons med trotsar 😅 våran 3 åring är inne i en riktigt HEMSK period just nu och det känns som vi är mer osams än sams ibland 😪 men ljusglimtarna finns 😋 och tur är det ❤️

  Vart är spottarna (stavning?) i fönstren ifrån och hur är de uppsatta 😃 ?

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ja du är verkligen inte ensam, tror de flesta barn i den åldern går igenom riktigt jobbiga trotsperioder;) <3. Jag vet inte vart spottarna är från då det är elektrikern som köpt och installerat dem men de styrs via en app och är inkopplade med en "puck" (tror jag det heter) <3. kram!

Annons
stats