elinkungsman

elinkungsman

Veckan som gått:

JAG:

Jag har haft en väldig “upp och ner” vecka med massor av positiva känslor men också en stor dos av tvivel på min egen förmåga. Våren och solen gör mig så himla glad medan alla måsten som ligger på hög gör mig stressad och jag är en person som väldigt sällan blir stressad. Stress upplever jag som himla obehagligt så jag hoppas att jag kan få rätsida på de här känslorna inom kort.

Ett materiellt plus är iallafall min nya jeansjacka från Lager157, den ger mig både nostalgi- och vårkänslor.

Min nya snygga jeansjacka från Lager157. Ja, en knapp har lossnat haha! Jag fastnade och drog till lite för hårt.Jag får sy dit extraknappen när jag får tid, dvs om 5 år haha.

 

 

BJÖRN:

Björn har kämpat på med både renovering och sina knepiga stygn som till och från har värkt. Ett av dem är helt läkta men de andra två har varit lite irriterade. Jag ber Björn ta det lugnt men han är envisare än en tjur!

Björn har bland annat kaklat väggen vid spisen.

 

 

 

MALVE:

Malve är familjens glädjespridare och är riktigt mammakär. Han är verkligen inne i en mammafas och kan skrika rakt ut om jag lämnar rummet trots att Björn är precis bredvid honom.

Mammas lilla pluffskind.

 

 

ALFONS:

Alfons har fått en ny frisyr, eller ja Björn har gett A en ny frisör. Han drog fram rakapparaten och vips så var A kortklippt. Min första tanke var NEJ inte den fina långluggen! men det blev himla bra då Alfons har fått luggen i ögonen konstant. Nu har han en luftigt sommarfrisyr!👍

 

 

 

VECKANS SÄMSTA:

Malve har blivit lite småsjuk och Alfons har en långlivad torrhosta som inte vill ge med sig. Den kommer när han anstränger sig mycket men även nattetid. Det är som om han har något slem som han aldrig lyckas hosta upp.. Jag tror vi får ta och kolla upp detta med vårdcentralen och se vad vi kan göra för att underlätta för honom.

 

 

 

VECKANS BÄSTA:

Era fina,peppande och motiverande kommentarer, helt klart! Många av er skriver att ni inte brukar kommentera men att ni nu gör det och det är stort för mig då jag är exakt likadan. Jag gillar ofta det jag ser men är dålig på att lämna kommentarer själv så jag uppskattar verkligen att ni har tagit er tiden.TACK snälla snälla ni!

Jag känner mig så sjukt stärkt av era ord och det är himla fint.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. elinkungsman
      elinkungsman

      Ja det är inte helt omöjligt då det ligger i släkten men tror ändå det är något annat då det kom i och med en förkylning och har stannat kvar sen dess:S.. Men precis som du säger värt att kolla upp<3! Kram

stats