elinkungsman

elinkungsman

Veckan som gått:

JAG:

Jag har haft en smärtfri vecka och det känns så himla SKÖNT! Jag är typ livrädd för att få fler njurstenar i framtiden så jag kommer äta/dricka choklad, kaffe, ost, rött kött osv med försiktighet framöver. Tanken är faktiskt att jag ska försöka ta bort det så mycket som möjligt men jag vill fortfarande kunna unna mig en ostmacka, kaffekopp, chokladbit eller en god köttbit då och då.

Sen dricker jag massvis med vatten för att skölja systemet och jag har nog aldrig kissat så mycket som jag gör just nu haha! Kissar nog mer nu än när jag var gravid till och med.

 

Fjällenresan var ett mysigt avbrott i alla våra “hemmamåsten”. Ett miljöombyte och en liten paus, så skönt!

BJÖRN:

Björn är min stjärna! Han har tagit nattningarna med Alfons i fjällen (eller ja han tar oftast nattningarna med A och jag tar Malve) och han har börjat läsa godnattsaga i nattningsrutinen och det har fungerat kanonbra! Det är till och med så att A plockar fram en bok själv, hoppar upp i sängen och drar upp täcket till hakan och myser i väntan på bokläsning. Så himla gulligt!

Direkt när vi kom hem satt han igång med renoveringen igen och just nu ser det ut såhär:

MALVE:

Malve har i veckan både sovit dåligt OCH varit hård i magen. Vi har blandat i olja i hans gröt, proppat honom med katrinplommon och jag har ammat,ammat och ammat. Till slut släppte det. Det här med hård i magen är något helt nytt för oss då Alfons aldrig har haft problem med sin mage på det viset.

Jag förstår inte varför jag blir så förvånad att barnen faktiskt är olika?  det är som att jag hela tiden förväntar mig att Malve ska vara en kopia av Alfons som bebis och det är han ju såklart inte, de är ju trots allt två HELT olika individer<3.

ALFONS:

Alfons har haft en vecka fullspäckad med kvalitetstid med farmor och farfar och det tror jag han verkligen har njutit av. En relation som växer för varje gång vi umgås<3.

Dock är han inne i en extremt trotsig period. Vi får säga NEJ flera gånger om dagen och det handlar oftast om samma saker, puuh! jobbigt är bara förnamnet. En kille med en bestämd vilja och mycket J*vlaranamma;).

Alfons ÄLSKAR verkligen grädde och vill inte ens smaka på kladdkakan. 

VECKANS SÄMSTA:

Bristen på sömn helt klart! Både jag och Björn har varit ovanligt griniga till och från. Vi är bortskämda som har barn som vanligtvis sover väldigt bra om nätterna (i stort sett hela nätterna sen start) så vi blir så trötta och slitna så fort de inte sover som de brukar;(.

 

VECKANS BÄSTA:

Våren. Den har ÄNTLIGEN kommit till Sundsvall! Nog för att vi har snö kvar men de enorma mängderna vi hade på över 1 meter har minskat avsevärt på bara en vecka. Solen värmer, takdropp och fågelkvitter , så himla härligt!

Fällenresan, mina nya träningstights (visar er till veckan) och våra framsteg i köksrenoveringen.

NÄSTKOMMANDE VECKA:

Vi beställde en ny kyl,frys och en ny tvättmaskin i helgen. Jag längtar tills de levereras. Jag ser nästan mest fram mot tvättmaskinen om jag ska vara ärlig haha! Det är en 12kgs från Whirlpool och det behövs verkligen i vår familj då vi alltid har så himla mycket smutstvätt.

I veckan ska vi förhoppningsvis hinna göra klart första delen av köket. Det är delen med kyl/frys, micro. Vi kommer även montera det första underskåpet och ett element ska tas bort så att vi kan montera hela den “längan” med underskåp. Det kommer hända mycket på renoveringssidan helt enkelt;)

Den här tvättmaskinen är påväg till oss <3. Ni kanske tycker att jag är knäpp nu men jag är så himla GLAD över detta köp.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria Jonsson

  Åh jag förstår verkligen känslan med tvättmaskinen! när vi flyttade in i vårt hus 2016 så köpte vi en ny tvättmaskin, men behöll den gamla torktumlaren… Dock har den varit sjukt opålitlig och jag har typ bett en liten bön varje gång jag skulle starta den – så nu i julas när jag fick en bonus på jobbet inför föräldraledigheten så fick en del av pengarna gå till en ny tumlare! Min sambo fattade inte varför, men jag kände sådan materiell lycka över denna och firade till och med i tvättstugan med ett glas vin när den blivit installerad haha 😂

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Haha jag förstår din materiella lycka & och hemliga önskan om att det ska gå sönder PRECIS😂! Kanske ska ta och fira med ett glas vin när vår tvättmaskin landar haha🤣 Kram

stats