elinkungsman

elinkungsman

Veckan som gått

Men hej!

Det var inte igår! Jag hoppas allt är bra med er.

Med oss är det bara bra dock har det varit en del sjukdomar och stress som spökat den senaste veckan. Jag är en person som sällan stressar upp mig och jag gillar inte det tillståndet alls, usch stress är något jag upplever som EXTREMT obehagligt.

Jag har under veckan jobbat cirka 150%. Jag har jobbat in flex på jobbet, jobbat med mina sociala medier på kvällarna och tränat på det SÅ den här helgen blir det lugnt för min del.

 

Jag skulle behöva sätta mig ner och skriva en ordentlig att-göra-lista och bocka av den i lugn och ro.

Strukturera upp min hjärna lite haha!

 

Här är några av punkterna på min lista:

 

*Sortera bland barnens gamla saker i källaren. Ge bort, sälja och slänga.

*Börja bila bort golvet i tvättstugan.

*Bättra på färgen i  barnens rum, de har målat på väggen och dragit bort väggdekorsdjuren och flyttat på dem vilket resulterat i att väggfärg lossnat.

*Beställa linser.

*Lämna in kameran på lagning(massa svordomar)

*Försöka boka frisörtid, mitt hår är i katastrofläge just nu. Problemet är att det brukar vara fullbokat den här perioden på året så får försöka hitta en tid där någon avbokat som matchar mina arbetstider.

 

huvva huvva det är mycket nu;) jag hoppas ni mår bra och tack hörrni för att ni fortfarande kikar in här trots sparsam update❤️.

Puss!

 

Bästa ljuset just nu hittar ni på vår toalett, därav många toaselfies.

 

Helt förälskad i min nya jacka , ni får veta mer om den i morgondagens vlogg;)

 

Kaffe och podd det är vad mina arbetsdagar består av just nu. Jag jobbar ju givetvis samtidigt och jag trivs så bra!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie-Louise

  Hej! Igen..😀 jag gjorde en grej igår o tänkte på dig att jag lär tipsa dig om det! På ett rör i vår dusch har det varit vit kalk som varit hopplös. Och köpte hem Ajax shower power. Tänkte det funkar aldrig. Jo! Jag blötte ner röret o spraya massor sånt på o så vänta jag lite (står 5 min på) kan ha väntat så eller lite längre, skurade lite med en borste o sköljde av, så upprepade jag flera gånger viktigt att det är blött av vatten o mycket produkt på. Det gick bort! Så tålamod tålamod. Jag är envis så det gick, det tog faktiskt inte så lång tid. Men trodde aldrig det skulle gå bort för hade fått bort en del förut men nu har jag inte haft nå kalk produkt hemma, (har typ miljoner städprodukter i skåpet är städ tokig men ingen sån haha). Så Ajax shower power. Funkar👍 kram❤

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh då får jag testa Ajax shower power nästa gång, de har försvunnit rätt mycket med Mr muscle sprayen faktiskt och så tycker jag även att den luktar riktigt gott haha! så tack snälla för tipset<3
   stor kram

 2. Marie-Louise

  Hej Elin! Sett din senaste vlogg, blir så jävla irriterad på folk jag oxå som ska peka på “fel” (som inte är fel) på influencers, så störigt! Jag har oxå den där mössan från Hm, handlar alltid från Hm o kommer aldrig sluta handla där. För ska man börja med sånt o sluta handla på alla ställen som har rykten om barnarbete osv i sig så kan man dra upp de flesta kedjor som Ikea tex. Bara tok tycker jag men folk vill tydligen gnälla på det som finns o då tar de en sak du köpt på hm…Jag får kli, å dina vägnar. Ingen är perfekt, alla gör ju vad man kan för miljö och allt vad de kan vara man kan inte lägga “rädda världen” på en människa utan det gör ALLA tillsammans, och förresten tror jag inte att de stora kedjorna har barnarbete o sånt numera för det är annorlunda mot för 20 år sen ungefär. I allafall tycker jag inte att folk ska sitta o gnälla om en mössa och vart man köpt den! Oftast när nån påpekar nåt fel på nån annan tror jag det är för att dölja att de själva gjort eller gör nåt betydligt “värre”” saker, för att känna sig bättre själv men det är inte ok att hålla på så. Det finns inget fel att peka på dig, har följt dig sen urminnes tider o det är inget fel på dig eller hur du lever ditt liv osv! Och det vet du med❤men jag förstår din frustration! Kan du tänka dig att lägga ut dina äldre vloggar igen, nu tänker jag på dom från 2018 och så, är så många där jag verkligen älskar o saknar. Eftersom yt inte verkar bry sig i kommentarsfältet ändå åt dig, eller flera andra, konstigt nog. Kram❤

 3. Ida

  Hej Elin!

  Angående kommentaren du tar upp i din senaste vlogg; det låter på dig som att det var en väldigt aggressiv kommentar och det känns väldigt onödigt och tråkigt att skriva på det sättet.. Du säger att ingen kan göra alla rätt och jag håller med! Det finns många företag som utnyttjar barnarbete och har hemska arbetsförhållanden för arbetarna och vi kan inte hålla koll på vilka av alla företag det rör sig om! Det skulle ta oss massa tid och ork, om vi ens då hade kunnat få svar! H&M har däremot verkligen kommit i strålkastarljuset och man vet att de inte sköter saker bra. Se gärna dokumentären “True Cost”, där de tar upp bland annat H&M eller bara googla runt lite på “H&M barnarbete”. Så att bojkotta H&M av alla företag vore storslaget av dig. Dock begär jag inte mer av dig än någon annan. Jag tycker det är tråkigt att just influencers ska få så många pekpinnar! Se detta istället som ett tips av en kompis till en annan. Jag kommer inte kommentera något om H&M igen, om du skulle välja att handla därifrån. Det är ditt val och som kompis så är man inte tjatig. Och ingen kan ju vara perfekt som du säger 🙂

  Dina vloggar är så härliga, fortsätt med det du gör! Kramar 🙂

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh vet du Ida! Det här är precis en sån kommentar som jag både läser och tar till mig, inte dömande för fem öre utan mer upplysande<3! Tack snälla för det<3.
   Den dokumentären ska jag se, finns den på Netflix? eller vart kan jag se den? 🙂 <3
   stor kram

stats