elinkungsman

elinkungsman

Veckan som gått:

Vädret;

Usch så tråkigt väder vi har haft. Grått,mulet och regn hela veckan. Börjar nästan ge upp hoppet om en fin och solig sommar här uppe i norrland men hoppet är det sista som lämnar en, eller hur tur;) söndagen har ju dock hitintills varit magisk, inte ett moln på himlen så det känns ju lovande!

 

Jobbet:

Trivs fortfarande så bra! Så himla tråkigt att halva tiden snart har gått… jag vill I.N.T.E sluta.

 

Barnen: 

Trotsiga. Vet att en del inte “gillar ordet trotsig” men alltså satan vad vi har haft det kämpigt i veckan. Två väldigt envisa och egensinniga barn. En egenskap de alldeles säkert kommer ha stor nytta av i livet men just nu ger det oss mesy gråa hårstrån haha!

 

Relationen: 

Jag och Björn har fått mer tid till varandra om kvällarna då barnen numer sover i sina egna sängar, större delen av nätterna. Det är mysigt att kunna somna i en skedposition istället för halvt som en ostkrok med en barnfot i ansiktet även om jag tycker det är himla mysigt att samsova också<3.

I går hade vi dessutom barnvakt och fick möjlighet att se Avengers: End Game till Björns stora förtjusning.

Veckans bästa:

Att vi alla är friska och krya! *peppar peppar ta i trä*.

 

Veckans sämsta:

Jag säger bara ett ord: MYGG. Alltså usch vad mycket mygg det kommit den senaste veckan och stackars Malve får stora bölder när han blir biten.. tror han säkert ärvt Björns ovanliga blodgrupp 0- för myggen är på dem två likt iglar:/.

Vi har en skabbräv som stryker runt i skogen.. det är såklart synd om räven men också en oro att den ska ta sig in på tomten och att Nicki ska smittas:S.

 

Lördagens dejtnight outfit.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde

  Så himla fin jumpsuit du hade på dig på dejtkvällen! Och ni är inte ensamma om att ha det kämpigt med barnen. Vi har också fullt upp med barn som har stark vilja och gärna bråkar med varandra och vill uttrycka sin självständighet, haha! Det gäller att andas xD

  Hoppas vädret klarnar upp hos er 🙂 kram!

 2. Emma

  Hej elin. Såg att ni har den kaffemaskinen jag vill köpa. Hur stora koppar kaffe gör den? Är det typ 1dl eller hur mycket får
  Man i koppen? 😊 tack för en trevligt blogg! 😊😊

 3. Carro

  Hej 🙂
  Idag har ju det varit riktigt soligt.
  Men angående räven så är det skyddsjakt så den inte kan sprida smittan vidare, bästa för både räven och omgivningen 🙂 du får kontakta en lokal jägare eller höra av dig till länsstyrelsen.
  Hoppas ni får en trevlig vecka ☀️

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Hej Carro! Ja det blev ju verkligem kanonväder i söndags, njöt!
   Åh tack snälla för tipset om räven, hemskt att behöva avliva den men det är ju som du skriver ett hemskr lidande.. visste inte hur pass mycket lidande det faktiskt innebar😟.. finns ingen som fångar in dem och behandlar dem med skabbmedel?
   Stor kram❤

   1. Carro

    Självklart ska man hjälpa om man kan,
    Tyvärr så är räven oftast i så pass dåligt skick att det krävs mycket för den ska bli frisk. Om det nu finns skabbmedel så skulle det nog vara ganska så stressande för dem att bli fångad 😕 så tyvärr tycker jag fortfarande på att avsluta lidandet fort. Jag försöker tänka att för varje skabbräv som försvinner klarar sig några rådjurskid.
    Soliga kramar 💕

stats