Veckan som gått: | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Veckan som gått:

I onsdags var jag på arbetsintervju för ett jobb jag verkligen ville ha och vet ni…

JAG FICK DET! Jag är så otroligt glad. Det är en tidsbegränsad anställningen men jag känner att det inte gör något då det är en väldigt fin merit att ha på Cv:et och jag har varit nyfiken på den här arbetsplatsen länge.

 

I torsdags bestämde vi oss för att åka till himlabadet hela familjen och gud så roligt vi hade. Barnen älskade det och vi var i stort sett ensamma, en av fördelarna med att vara ledig på en vardag.

 

 

I  fredags tog jag en sväng in till stan för att äta lunch med min kära vän Sofie, låna lite nya böcker och senare blev det en sväng in till Ikea för att köpa en toalettpall till Alfons. Han har börjat gå på toaletten istället för pottan och behöver en pall för att underlätta det hela.

 

Jag lånade  massor av nya böcker på biblioteket. och det var välfyllda hyllor så denna gång så det blev dessa:

 

Så otroligt mysigt med alla djur på morgonkvisten.Domherrar, ekorrar och ett och annat rådjur brukar dyka upp vid åtta tiden.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristin

    Grattis till jobbet!! ❤️ Och grattis till arbetsplatsen som får en sån sprudlande och härlig kollega 🌸

Annons
stats