elinkungsman

elinkungsman

Veckan som gått:

JAG:

Jag har varit så sjuuukt seg och trött den senaste tiden men har på något vis ändå varit väldigt inspirerad vad gäller mina sociala medier. Jag har så mycket ideér till både blogg och vlogg men bristen på “tid vid datorn” sätter stopp. Jag har helt enkelt inte den “fritiden” längre men jag gör så gott jag kan❤. Jag lägger verkligen ner min själ i det här och jag är jätte glad att ni vill följa oss och framför allt att det uppskattas. Det gör så himla mycket att ni bara trycker på “hjärtat” tex. då vet jag att ni gillar den typen av inlägg utan att ni behöver lämna en kommentar även om jag älskar era kommentarer!

 

 

 

 

BJÖRN:

Björn har jobbat på med golvet större delen av veckan och det blev så himla fint! Det enda som är kvar är en liten bit intill hallen och sen ska golvvärmen kopplas in och vilken skillnad det blev! Ni ska få se mer bilder senare i veckan på hur bra allt flyter ihop. Det saknas fortfarande golvlister men det kommer upp inom en snar framtid;).

 

 

 

ALFONS:

Alfons har haft en bra vecka med förskolestart och allt vad det innebär. Vardagsrutiner och annat som kickas igång är alltid lite skönt om ni frågar mig. Och vet ni, Alfons har börjat säga “Mamma”  JÄTTEmycket och har blivit väldigt mammig överlag något som känns himla mysigt! Han kan säga mamma säkert 20 ggr på rad och jag tröttnar aldrig på att höra det.

 

 

 

MALVE:

Alltså Malve är så himla ROLIG, verkligen ett litet original. Han härmar oss väldigt mycket just nu och gud så vi skrattar åt allt tok han hittar på. Han härmar även ord väldigt mycket vilket gör att jag tror att han kommer vara rätt tidig med sitt tal, idag sa han bland annat “traktor”.

 

 

 

VECKANS BÄSTA:

Vårt nya golv. Köket känns helt plötsligt så mycket renare och finare bara golvet kom på plats❤.

 

 

VECKANS SÄMSTA:

Min trötthet, helt klart. Det är alldeles säkert en cocktail av ALLT. Störd sömn, dåligt med fysisk träning i kombination med “dålig” kost och för mycket socker… Jag har lovat mig själv att ta tag i träningen (och allt hälsorelaterat) på allvar så fort vi kommit in i ordentligt i vardagsrutinerna igen och körkortet är avklarat. På något sätt känns det som att körkortet kommer att bli min räddning. Att kunna ta bilen till gymmet när barnen somnat (eller när som) kommer vara guld värt. Att bara kunna ta bilen och åka och handla SJÄLV på Ica kommer vara ett halleluja moment..

Ni anar inte hur många gånger jag känt att “NÄ nu tar jag bilen och åker” bara för att jag känner att jag KAN köra bil. Jag gör det ju givetvis inte men jag vill hemskt gärna haha!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Men visst blev det fint<3! Det är ett golv som inte alls är speciellt dyrt heller då det är ett laminatgolv;) det heter Desperados oak från myart och finns på Bauhaus<3 stor kram!!

 1. Sofia

  Ja måste verkligen fråga en fråga som jag nu undrat ett tag!😬 jag har en vän som bor typ i samma område som ni och bruka gå i samma skoj.. iallafall så sa hon att de finns massa Björn där (djuren alltså😬). Jag själv är från södra Sverige och är inte orolig för att stöta på en Björn här men hur känner ni för de? Är man liksom rädd för de? Eller van? Tacl för svar! Kram🌸

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Hej!! Åh nä inte alls faktiskt, konstigt nog. jag drömde jätte ofta mardrömmar om att möta björnar i skogen när jag var liten och bodde söderöver men nu är jag inte rädd alls. Björnar är rätt skygga och det ska mycket till för att man ska lyckas “överraska” dem. Vi har säkert varit nära en Björn utan att ens veta om det när vi promenerat i skogen då de ofta känner lukten av oss långt innan vi ens kommit i närheten;) men jag tror man blir lite van på något vis<3 stor kram!

 2. Dessan

  Hej! Tack för en inspirerande vlogg och blogg. Jag följt din vlogg ett tag nu suttit läst en hel del blogginlägg. Hinner inte alltid med. Har själv en son som är 10 månader så det full rulle. Tur är sover han fortfarande två eller tre gånger per dag än så då passar jag på kolla och läsa lite. Ni verkar vara sån härlig familj. Hoppas du snart får sett körtkot så du kan ta bilen det sån fri känsla ta hand om dig var rädd om dig ❤

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh tack snälla och jag förstår FULLT ut angående tiden haha, är precis likadant här hemma<3jag uppskattar verkligen att du tagit dig tiden att kommentera då jag vet hur det är och något så litet kan göra en så himla glad och peppad på att fortsätta så tack snälla<3! stor kram

stats