Veckan som gått: | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Veckan som gått:

JAG:

Jag är ÄNTLIGEN helt smärtfri. Alltså det går inte att förklara hur mycket energi jag har i min kropp för tillfället. Jag har liksom trott att trötthet och värk blivit min nya vardag men så är det ju inte och så SKA det ju inte vara. Jag känner att jag är på banan igen och det är så skönt!

Jag har dessutom fått enormt mycket ny youtubeinspiration och det är också det jag satsar mest energi på vad gäller mina sociala medier för tillfället. Jag har den senaste veckan lagt ner energi på att lära mig en ny redigeringsteknik och dessutom beställt en ny vloggkamera som passae mig och min typ av vloggande perfekt!. Vad det är för kamera får ni se när den kommer, det var lite leveranstid på den nämligen;).

 

BJÖRN:

Björn har snickrat, donat och tagit hand om barn hela veckan haha! I början av veckan hade jag ont och då fick han ta största “lasset” med barnen och nu i slutet av veckan har jag avsatt tid för att utveckla youtubekanalen så även då har han hoppat in som superpappa<3.

 

 

ALFONS:

Alfons har börjat säga “pappa” JÄTTE mycket och det är så himla mysigt även om jag blir liiiite avundsjuk haha;) Alfons pratar inte med supermycket “riktiga” ord än så, så fort han verkligen gör det blir jag överexalterad och uppmuntrar honom så fort ett ord låter “rätt” eller vad man ska säga.

 

MALVE:

Malves böld har lagt sig liiiite men är fortfarande kvar. Han mår iövrigt bra men går just nu på en antibiotikakur som vi hoppas ska göra så att den försvinner annars vet jag inte riktigt vad de skulle göra men vi har fått en återbesökstid om cirka 1,5 vecka.

Malve är inne i en riktig “pek”period och pekar på ALLT han ser haha! Det är så roligt för det är inget jag minns att Alfons gjorde så där överdrivet mycket i samma ålder. Man ska ju inte jämföra men jag tror nog att alla föräldrar gör det när man får syskon och i vårt fall skiljer sig barnens personlighet och utveckling åt rätt mycket. De har haft olika “fokus” eller vad man ska säga.

Malve är en rätt liten bebis om man jämför med hur Alfons var storleksmässigt i samma ålder. På 12 månaders kontrollen tex var Alfons 77cm lång medan Malve var 74cm så det kan verkligen skilja jätte mycket. Däremot är det båda väldigt proportionerliga vad gäller vikt och längd och har följt sina egna kurvor bra.

 

VECKANS SÄMSTA:

Malves knöl helt klart.. usch jag gillar inte ovisshet och speciellt inte när det gäller barnens tillstånd/hälsa. Nu mår ju Malve väldigt bra och har varken ont, feber eller dålig sänka så på så sätt känns det ändå lite tryggare..(just nu).

 

VECKANS BÄSTA:

Bänkskivan har levererats och gud så fin den är! Det är lite småfix kvar i köket men snart så här vi ett 100% färdigt kök. Nästa stora “längtan” är när golvet är lagt;).

 

DENNA VECKA:

Nu till veckan ska vi spackla,gjuta och fixa lite småfix i köket

Förhoppningsvis kommer våra utemöbler fram som vi väntat så länge på… verkar vara något problem med postgången.. tycker det händer lite väääl ofta nu för tiden att paket blir försenade och borttappade?

 

Vi ska försöka hinna in till bibblan och låna nya böcker och på fredag ska Björn ut med sitt jobb. Lite egentid förtjänar han verkligen❤.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats