elinkungsman

elinkungsman

Veckan som gått:

JAG:

Jag har haft en bra vecka överlag men hade  en sån enorm ångest inför att bli sövd (totalt i onödan) men det var faktiskt en ganska skön upplevelse haha! Knäppt jag vet.

Jag känner mig konstigt nog optimistisk trots att vi haft en “tuff” start på året. Det känns inte så farligt? Trots att det varit jobbigt under en ganska lång period. Nu när jag tänker efter så här ju jag haft problem med smärta till och från sen stötvågsbehandlingen och det här såklart tärt på mig undermedvetet. Nu är det inte alls långt kvar tills jag är 100% mig själv igen och det längtar jag verkligen efter❤.

Jag lyckades få till två stycken vloggar den här veckan och det känns himla roligt, jag hoppas att jag kan upprätthålla detta även framöver men hur som så kommer det iallafall att komma upp minst EN vlogg i veckan❤.

Jag fick hem massor av sköna sommarplagg perfekt nu när sommaren är här. Jag kan varmt rekommendera jumpsuitsen då de är både sköna OCH billiga. Perfekta slit-och släng plagget, de kostar 199kr styck.

 

Skönaste jumpsuitsen åkte på igår! Älskar att den är amningsvänlig också.

 

BJÖRN:

Min man,min klippa,min älskling! Som vanligt grym på alla sätt och vis och han har ställt upp för mig och OSS hela veckan❤.

Alltid vid min sida!

 

ALFONS:

Alltså mammas lilla energiknippe! Jag älskar honom så enormt mycket. Han är dessutom så himla rolig,hans personlighet genomsyras verkligen av bus.

 

MALVE:

Mammas charmtroll!. Hans nyckelben verkar helt läkt då han inte visar några som helst symptom på att ha ont. Han har en liten knöl på nyckelbenet men i övrigt preecis som vanligt, så himla skönt. Det är så himla roligt för M och A är verkligen varandras motsatser. Alfons har alltid varit lite blyg och reserverad medan Malve är mer “pratglad” och social. Hans nyaste grej är att han går runt och vinkar hela tiden. Han vinkar till oss, till bilar som kör förbi, Ja till allt och alla haha!

 

 

VECKANS BÄSTA:

Att stenen ÄNTLIGEN är borta!

 

VECKANS SÄMSTA:

Mina komplikationer efter operationen;(

Såhär spenderade jag min söndagsförmiddag på akuten där jag fick morfinspruta och min “slang” utdragen.

 

NÄSTKOMMANDE VECKA:

Nu till veckan händer det massor av roliga saker. Förhoppningsvis så har mina stackars urinledare läkt klart efter operationen och jag är symptomfri och mår bra😉 men sen ska även vår nya bänkskiva och våra nya utemöbler levereras! Ååh som jag längtar.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats