elinkungsman

elinkungsman

Veckan som gått:

JAG:

Min vecka har varit bra överlag skulle jag säga men slutade ju mindre roligt med Malves brutna nyckelben.. Ljuset och sommarvärmen gör verkligen sitt för att boosta mitt humör och jag älskart!

 

BJÖRN:

Björn har varit flitig som vanligt och han har under den här veckan både börjat OCH färdigställt en helt fantastiskt fin altan. Vi är så nöjda att vi fick det gjort tillslut.

 

ALFONS:

Som vi lekt ute den här veckan, i stort sett hela dagarna och det har verkligen varit underbart. Vi har cyklat, kastat sten i bäckar, grävt i sandlådor osv osv. SÅ underbart att kunna vistas utomhus med sina barn så mycket som vi gjort de senaste dagarna. 

 

MALVE:

Malve min lilla kämpe! Jag är fortfarande förundrad över hans benbrott och ännu mer chockad över att det inte ens märks av idag? Annars så har vår minsting fyllt ett år och vi får styra ihop ett litet mysigt födelsedagsfirande i efterskott.

 

VECKANS BÄSTA:

Den färdigställda altanen, massor av nya härliga inköp (#materielllycka) och Malves ettårsdag.

 

VECKANS SÄMSTA:

Malves brutna nyckelben, helt klart! 🙁

 

 

NÄSTKOMMANDE VECKA:

Flera leveranser bör trilla in med både inredning och sommarkläder, längtar! Min sommargarderob rensade jag ut totalt förra året så har inte alls många sommarplagg kvar så en påfyllning behövdes verkligen.

Jag skulle hemskt gärna vilja komma igång med träningen igen och funderar på att planera in 2 träningspass på gymmet på MINST 30 minuter i veckan som kommer. Jag har ju ett gymkort som ligger och kostar en massa pengar i onödan annars;(

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. kitty

  åh stackars lilla Malve.. <3
  Kan trösta dig med att detta hände mig med som liten. Av bara att jag ramlade lite åt sidan från min systers knä. Min syster (som då var 5 år) satt på golvet med mig som 1 åring i knäet. jag kasa och trillade på sidan i golvet, på en heltäckningsmatta(!) och fick en spricka i mitt nyckelben. Mina föräldrar kan inte förstå hur lätt det kunde ske.
  du ska se att han snart blir bättre och inte får några men <3

  så fint ni börja få det och vilket trädäck! wow! snyggt!
  alltid så kul att kolla in din blogg ,
  ha en fin kväll!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ja men det är så sjukt att man kan bryta ben på de minsta av fall! Jag menar både Alfons och Malve har ramlat värre innan så vi blev så himla chockade<3. Det verkar dock läka rtt fort då svullnanden redan är borta så tur i oturen så bröt han det när han var så liten;). Haha så sjukt att ramla på en heltäckningsmatta och bryta ett ben men det handlar ju verkligen om vinklar det där ;)<3.
   Tack för att du delade med dig så man slipper känna sig som världens sämsta förälder som inte fattar hur det kan ha gått till haha!
   Vad glad jag blir att bloggen fortfarande uppskattas, tack snälla Kitty! kram<3

stats