elinkungsman

elinkungsman

Veckan som gått:

JAG:

Min vecka har varit upp och ner då jag tampats med (vad jag tror) njurstensmärtor. Jag var på röntgen i fredags så jag får förhoppningsvis svar rätt snart om stenen är borta eller om det är grus/bitar kvar.

Jag har fått paket med min nya brun-utan-sol som jag hittills gillar skarpt! Det absolut bästa med den är att den luktar kokos<3. Mitt efterlängtade paket som jag beställt från USA bör trilla in då jag äntligen fått betala tullen! haha.

Äntligen är resan till att bli ljusare påbörjad. Jag ogillar verkligen den här “mellanfasen” då det ser så ofärdigt ut men jag vet att resultatet kommer vara värt det. 

 

BJÖRN:

Björn har varit en klippa som vanligt och tagit hand om barnen när jag har haft ont. Han har dessutom ordnat hit en rörmokare som monterat bort det där s*tans röret som var mitt i gången mellan kök och matrum. Nu kan vi ÄNTLIGEN börja med golvet och som jag längtat! Golvet och bänkskivan är det som kommer göra störst skillnad för helhetsintrycket.

 

ALFONS:

Alfons har haft en sån himla BRA vecka! och VI har tillsammans haft en sån himla bra vecka. Han lyssnar mycket bättre mot för bara några veckor sen och det känns som att vi kommit in i en lugnare period med mindre trots och den är SÅÅÅ välkommen.

MALVE:

Alltså busiga, glada unge! Malve är verkligen familjens solstråle och han pysslar på med allt från att sopa golvet till att klättra på stolar. han klättrar HELA vägen upp på våra köksstolar om han “får” möjlighet. Det är rätt imponerande faktiskt!

 

VECKANS BÄSTA:

Åh det är så mycket som har varit bra den här veckan att det är svårt att bara välja EN sak så ni får en liten minilista:

*Alfons humör

*Mitt frisörbesök

*Röret som äntligen är borta

*Helgens grymma väder

*Grilllunch med vänner

*Valborgsfirande med familjen

*Paket som hittat fram

*All bilkörning vi fått till

 

VECKANS SÄMSTA:

Mina njurstensanfall, helt klart!

 

NÄSTKOMMANDE VECKA:

Nu till veckan ska vi försöka börja med grunden för att kunna lägga nytt golv, mina paket bör trilla in och nya säsongen av Playmakers har premiär (ÄLSKAR!).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Moa

  Hej! Jag älskar din blogg och din stil. Nu går det mot sommar och många ska iväg och resa. Kan inte du ge dina bästa tips på vad du måste ha med dig på din solsemester, både när det kommer till kläder och skönhet 😊

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh hej Moa!! Tack snälla för så fina ord, vad glad jag blir! Jag kan absolut skriva ett litet inlägg med mina bästa tips vad gäller kläder,skor och skönhet när man åker på solsemestern;) kommer inom kort<3 kram!!

stats