Varför sa jag upp mig? | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Varför sa jag upp mig?

 

Det är många som frågat om detta så tänkte att jag skriver ett lite längre svar på det här på bloggen. Jag kommer inte gå in på detaljnivå (nämna företagsnamn osv) men kan ändå ge er en lite längre förklaring.

 

Den största orsaken är såklart att jag inte trivdes (eller trivs, jag jobbar ju fortfarande kvar) längre och att den typ av arbetsmiljö inte fungerar i längden, för mig bör tilläggas. Alla är vi olika och någon annan kanske trivs hur bra som helst under de arbetsförhållandena men det gjorde inte jag.

I mitt fall handlade de aldrig om arbetsuppgifterna i sig utan om miljön och tänket kring hur det ska utföras. Så istället för att vara kvar och bli bitter så väljer jag att göra något nytt. Det tycker jag fler borde göra (om man kan), vi spenderar så otroligt mycket tid på jobbet att det är viktigt att man trivs för den generella lyckan. Det är svårt att vara 100% lycklig när man vantrivs på en plats man spenderar större delen av sin dag på.

Sen var det dags för mig att göra något nytt, utvecklas och utmanas. Jag vill komma till jobbet och känna “Yes! Äntligen måndag!  och det är klart att det är svårt att hitta ett jobb där man känner så HELA tiden men jag vill hitta ett jobb där jag känner så mer än jag känner motsatsen om ni förstår vad jag menar. Den arbetsplatsen jag är på idag är ju inte den ENDA arbetsplatsen jag varit på så jag vet skillnaden mellan att vantrivas på sin arbetsplats mot att bara vara “arbetstrött” om ni förstår vad jag menar.

 

Ett litet citat som är tänkvärt till alla er som inte trivs på er arbetsplats:

“Du är RÄTT person men på FEL plats.”

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats