Varför inte tampong? | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Varför inte tampong?

Hej,

Har bara en liten fundering till varför du inte använder tampong?

 

Svar:

En bra fråga faktiskt! Även om jag inte förstår hur ni vet att jag inte använder tampong hehe! Men det stämmer faktiskt..eller ja delvis;).

Om jag har mens och ska tex bada har jag givetvis tampong men inte annars. Jag vet inte riktigt varför men jag ogillar känslan av att stoppa upp blödningen och låta det liksom vara kvar i mig.. det ska ju ut och då byter jag hellre binda oftare än att ha en tampong i mig. Jag ogillar helt enkelt känslan av att ha en tampong.Det kanske låter helknäppt men det fungerar för mig <3.

Jag äter heller inga hormonpreparat som preventivmedel och jag vill gärna tro att det har fått mig att lära känna min kropp till 100%.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline Nilsson

  Vilken söt bild!! Har för mig att du för ett tag sedan köpte en primer, men kom inte ihåg vad de var för en och hur tycker du den funkar?
  Kram!!❤️

 2. Matilda

  Tror jag förstår vad du menar med att känna kroppen – bytte från tampong till menskopp för ett år sen och har nu vid 24-års ålder fattat hur min mens är??? Innan sögs det bara upp utan att jag såg den men nu stoppas det inte upp (även fast det är kvar i kroppen) på samma sätt utan bara samlas upp så jag fattar mängden, konsistensen osv.

  Ps tror att den som ställde frågan utgick från att du i senaste vloggen sprang iväg och köpte just bindor vid mensen hehe, och gjorde sedan den tolkningen 😉

  Kram på dig bästa Elin!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ja precis, känns som vi kvinnor generellt har rätt dålig koll på hur våra kroppar fungerar❤.
   Menskopp har jag aldrig testat faktiskt, kanske borde prova.
   Haha ja just ja det gjorde jag ju😂.
   Stor kram

Annons
stats