elinkungsman

elinkungsman

Vad händer med bloggen?

Godmorgon vänner!!

Det var ett tag sen och i ärlighetens namn så är det min nya mobil i kombo med mitt lååånga lösenord som ställer till det. Jag vet nämligen inte hur man gör för att få in autoinloggning  på iphone haha!

Jag bloggar i stort sätt enbart från mobilen och då har det varit lite krångligt kan man säga.

NÅVÄL.. vad händer då?

Jag fick ju jobbet som jag sökt och jobbar heltid som handläggare vilket passar mig som handen i handsken. Jag jobbar heltid och det är en liten omställning för mig eftersom det är runt 9h av min dag som försvinner. Plus att jag tränar så runt 10h per dag är jag borta från hemmet.

Jag försöker lösa allt så gott det går men familjen måste såklart få komma först.

 

I helgen firade vi iallafall Alfons fyraårs dag och vi körde på ett litet kalas. Det passade Alfons alldeles perfekt. Vi beställde en tårta från ett konditori som var så så ful! Vi borde fått avdrag då vi kunde gjort den bättre själva men Alfons blev ju glad och det är ju det som är huvudsaken.

 

Idag har Alfons sin 4årskontroll och det är Björn som kommer gå med honom eftersom att jag jobbar men det kommer gå bra, kanske bättre när jag inte är med för jag är en sån mamma som blir nervös och orolig för minsta lilla haha!

 

Jag har ÄNTLIGEN bytt gym och det nya gymmet är så mycket bättre då de har maskiner som jag behöver  då de används i mitt träningsschema typ legpress och hip”någonting” haha!

 

Jag hoppas ni alla mår bra och att ni får en bra start på dagen!

puss

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karoline

  Alltså wow Elin, vilken inspiration du är för mig gällande träningen framförallt. Jag ska snart börja träna, så fort jag fått mitt gymkort och blev så inspirerad av dig och hur snabbt du kom i form och kom igång med träningen, kan du inte dela med dig av lite tips på en nybörjare som också vill bygga muskler och få en bättre hållning? Tacksam för svar. Kram fina Elin <3

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh TACK Karoline! vad roligt att höra, speciellt just nu när jag haft lite motgångar i träningen haha:P sjukdomar och annat som satt stopp för de där bra passen. Jag vill jättegärna inspirera till träning, det har verkligen förändrat mitt humör och mående enormt mycket och såklart även min kropp<3. När jag har tid och möjlighet kan jag ge lite tips på bra övningar osv men annars måste jag verkligen slå ett stort slag för appen Fitplan, det blir så himla mycket roligare att träna!
   Som att ha en egen personlig tränare, jag kör på Linnslowes pass:)
   stor kram

 2. Evelina

  Jag är så intresserad av din träningsresa, har följt allt du gör de senaste åren och du är en stor inspiration. Skulle du inte kunna berätta lite mer ingående om vad du äter och hur du tränar, och är appen värd sina pengar? Du är helt fantastisk och det är ett nöje att följa dig! Kramar från Övik

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh TACK Evelina det här gör mig så himla glad att höra! Jag ska försöka spela in en ny uppdaterad träningsvideo inom kort, jag ligger lite efter med dem men den kommer jag lovar;) och jag kan säga att JA appen är värd pengarna, jag har sett snabba resultat och det som gör den så motiverande är att man slipper tänka på vilka övningar man ska göra<3. Önska dig i julklapp om du inte vill lägga pengarna själv;) hehe!
   stor kram

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Tack snälla! Just nu ser det ut att vara tidsbegränsad men vi vet inte riktigt hur det kommer se ut efter det, har vi tur finns möjlighet till förlängning<3 stor kram!

 3. Elin

  Jag är själv i jobbsökarstadiet och tänker ofta på dig när det kommer till jobb. Både självkänsla och självförtroende är i botten när det kommer till jobb, jag vågar knappt söka jobb för att jag inte tror att jag kommer klara av det. Du har ju sagt flera gånger att du gillar att jobba och du verkar ha bra självförtroende när det kommer till den biten. Har du tips till en vilsen ung själ som är i början av sitt arbetsliv? Hur slappnar jag av och vågar lita på att jag kommer göra ett bra jobb? Hur hanterar man osäkerheten som det innebär att vara på en ny arbetsplats och inte kunna arbetsuppifterna? Tack för SÅ SÅ bra Youtube-videor (och blogg såklart)! Kram!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Hej Elin! Åh vilken himla bra fråga, jag ska sätta mig ner och knåpa ihop ett längre svar i ett eget blogginlägg för tror fler skulle vilja veta just detta<3 och gud jag blir lika glad varje gång någon skriver att de gillar mina youtubekanal och mina vloggar, tusen tack!! stor kram

 4. Ida

  Har saknat Dina uppdateringar på bloggen, kikat in varje dag och hoppats på inlägg. Ännu mer när det inte går o kommentera på vloggarna, så tråkigt.

  Grattis till nya jobbet, kram!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh förlåt Ida!! Jag måste se till att byta lösen till bloggen till något jag kommer ihåg haha (har superkrångligt lösen och autoinlogg på datorn) så att jag kan uppdatera från mobilen igen<3. Vad roligt att bloggen ändå uppskattas så mycket det värmer att höra! stor kram

stats