Två övningar | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Två övningar

När jag visade er och skrev om dessa övningar var det många som klickade på “like hjärtat” så här kommer ytterligare två övningar jag gillar extra mycket och kör ofta på gymmet. De här övningar är även enkla att göra hemma.

Jag har lagt till en ny kategori som heter Träning&Hälsa där jag kommer att samla inlägg som har med ämnet att göra<3.

 

Övning 1:

Det här är en av mina favoritövningarna för armarna. Jag vill ju gärna uppnå “slanka” muskler på armarna och jag upplever (notera att jag inte är någon träningsexpert) att den här övningen är extra bra för just det ändamålet. Jag brukar göra den med en vikt i handen på 4kg.

Övning 2:

Jag kör mycket statiska övningar för mina magmuskler (sällan vanliga situps) och jag fokuserar på att göra dem LÄÄNGE och kämpar på tills det typ darrar i musklerna haha. Jag vill stärka min inre magmuskulatur och den här övningen är bra för just det. Lite som plankan men känns mer i de övre? mittersta inremagmusklerna? eller ja hur ska jag förklara haha. Vanliga plankan tycker jag känns mest i den nedre delen av magen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna-Maria

  Rätta mig om jag har fel, men det går väl inte att välja vilka sorts muskler man får? Alltså slanka osv. Man får det man får beroende på sin kropp. Vissa får ”bulliga” muskler och andra får mindre synliga. Kan hända jag har fel men det är vad jag har lärt mig 🙂

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Jag är verkligen ingen expert så jag vet helt ärligt inte men känslan jag får är att mina muskler blir mer slimmade. En person som håller på med yoga får ju sällan bulkiga muskler om man jämför med någon som tex håller på med fitness så lite måste det ju ändå gå att styra tänker jag;)<3

Annons
stats