elinkungsman

elinkungsman

Turridning i Hassela

I söndags åkte vi(jag och Björn) till Hassela med min svärmor och hennes syster med flera för en turridningsritt på islandshästar, så himla mysigt.

Både jag och Björn har ridit en hel del under våra ungdomsår så det var väldigt roligt. Det var 5 år sedan jag satt på höstryggen sist.

Vi trodde vi skulle få rida i regn då det hade spöregnat under dagen men vi hade himla tur och vi fick till och med lite kvällsol.

Det blev en liten hästdejt då vi dessutom var barnfria.

 

Så fin färg på denna häst! Som tagen ur Ronja Rövardotter.

 

Haha SÅ nöjd tjej!

Min häst var så snäll, 10 år gammal och hette Björk. Väldigt passande namn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Jag saknar verkligen dig och dina vloggar Elin! Låter så spännande med ett tränings och kost upplägg. Jag har hört att mamafitness ska vara grymma 😄 Jag har tränat en del styrketräning hemma eftersom jag aldrig hinner komma iväg till nåt gym. Ett tips är att skaffa två kettlebells. Jag trodde aldrig man skulle kunna få ut så mycket av två ryska järn 😅😆👍😍

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ååh vad roligt att höra att man är saknad❤😭. Jag tänkte köpa ett medlemskap i en app, och få någon typ av kostupplägg och jag tänkte försöka köra separata uppdateringar om hur det går typ 1 gång i månaden eller veckan på youtube/bloggen då det var så många som ville följa resan❤.
   Haha två ryska järn, tänkte direkt på vodka😂. Stor kram

stats