Tre positiva & tre negativa | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Tre positiva & tre negativa

POSITIVT:

 

*Jag har så mycket mer tid till att pyssla på med mina sociala medier just nu och det är så himla roligt.

 

*Alfons har verkligen snappat upp de nya tecknen vi har börjat införa i vardagen. För någon dag sen petade han på mig vid matbordet och  sa “mamma”  och gjorde tecknet för mätt. Så himla gulligt! Jag är så imponerad över hur snabbt Alfons ändå lär sig nya saker. Det är en av anledningarna till att jag vill få en logopedtid NU för Alfons är en väldigt intelligent liten kille och att talet inte hoppat igång vid det här laget gör mig faktiskt orolig till och från.

 

*Mina hormonnivåer börjar äntligen återgå till en normal 30 årings nivåer. Jag har ju ammat (och ammar delvis) Malve väldigt länge och mina hormonnivåer har verkligen gått bananas det senaste året men nu ser jag ett ljus i tunneln!haha

 

 

NEGATIVT:

 

*Kommentarsfältet på min youtubekanal har inaktiverats av youtube. De har gått in och inaktiverat en massa familjekanalers kommentarsfält pga av pedofilkommentarer som förekommit på andra utländska familjekanaler. Vilket i sig är jättebra! men också tråkigt för oss mindre kanaler som inte har haft detta problem. Så det är alltså inte jag som har inaktiverat dem utan det är youtube och jag kan inte återaktivera dem heller… Såg att Margaux Dietz kanal också råkat ut för detta och fler familjekanaler lär råka ut för det.

Vilket har fått mig att fundera på om jag ska sluta visa barnen helt på kanalen? Det är ju supertråkigt om jag inte kan kommunicera med er eller få feedback..

 

*Det enorma snöfallet vi har haft under dagen. Jag vill ju ha vår nu så att jag kan använda min nya snygga vårjacka. Den är för tunn för att användas just nu och det kliar i mina fingrar efter att få använda den.

 

*Vår resevagn verkar ha gått sönder:(. Den låser inte när man vecklar ut den och jag är osäker på om vi har garanti kvar. Vi köpte den för över två år sen om jag inte minns helt fel och den var väldigt dyr faktiskt.. hoppas vi har garanti kvar eller att det kanske går på hemförsäkringen?

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecka westin

  Hej Elin! Så himla tråkigt att du råkat ut för att YT inaktiverat ditt kommentarsfält. Det gjorde mig verkligen verkligen ledsen. Dels för att jag älskar att kommentera på andra familjekanaler, dels för att det råder pedofilikommentarer och eventuellt hot där ute. Vilken läskig värld😩😩 Men är inte detta bara tillfälligt, vet du det? Såg på Margaux senaste vlogg att man kunde kommentera nu igen.
  Jag har ockaå en yt-kanal (en liten) där jag visar mitt barn litegrann men blir så himla velig nu. Ska jag behöva ge upp mitt intresse för att publicera mysiga familjevloggar lixom pga risk för sånnahär otäcka saker?
  Stor kram på dig iallafall💜

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh jag hoppas verkligen att det bara är tillfälligt för det är inte alls lika roligt att ladda upp när man inte kan få respons eller kunna kommunicera med sina tittare:*( men håller med, läskigt med pedofilikommentarer och hot, speciellt när det kommer till barn.. uscha! Nej jag tycker absolut inte man ska behöva ge upp att leverera mysiga familjevloggar men förstår precis hur du tänker<3. Det är svårt att hitta den där perfekta balansen tycker jag men samtidigt älskar jag ju familjekanaler, de känns så viktiga och äkta<3.
   Stor kram och tack för att du tog dig tiden att klicka in här och kommentera, det betyder mycket<3

 2. Sandra

  Hej!
  Vet inte om det är samma problem som vi hade på vår Yo-Yo… vår vagn slutade ”låsa” handtags-delen liksom. Det visade sig att ”armbågarna” gått sönder. Butiken där vi köpte vagnen beställde extradelar, och hjälpte oss att installera dem. Vagnen blev som ny!

  Jag tänker att oavsett om ni har garanti lvar eller inte, borde dessa delar inte kosta jättemycket.

  Hoppas att det löser sig!
  Tack för grymt jobb, så kul att följa dig och er fina familj!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh först och främst TACK för beröm det gör mig så himla glad att höra att det jag gör uppskattas<3. Det visade sig att det var jag som var problemet haha! Björn lyckades låsa den på första försöket så vet inte alls vad jag gjorde för fel haha! Jag är så sjuk oteknisk. Stor kram till dig och tack för tipset!

   1. Lindis

    Hej! Vill bara tipsa om att vi har tre års reklmationsrätt i Sverige och två år inom EU och då spelar det ingen roll om man har garanti eller inte. Men bra att det verkar löst iaf 😀

    1. elinkungsman
     elinkungsman

     Hej Linda, tack för tipset! Det är ju så klurigt det där med reklamationsrätten för efter en viss tid ligger bevisbördan på kunden att visa att det är ett ursprunligt fel/konstruktionsfel men det verkade vara jag som var felet denna gång haha! <3 stor kram!

Annons
stats