elinkungsman

elinkungsman

Torsdag

Godmorgon  på er!!

 

Jösses vad den här veckan har passerat  FORT det är liksom redan torsdag!!

Renoveringen av köket tar upp mycket av vår tid just nu och vi hinner inte med så mycket annat men det är härligt att se det växa fram.

Igår köpte vi lite nya besticklådor och annan inredning och vilken dröm det är att äntligen få ordning och reda i skåpen😍.

Elektrikern var här och vi planerade elen. Det kommer bli spottar i fönstersmygen och de kommer vara appstyrda, hur coolt är inte det då!?. Sen blir det lite nya fräscha uttag och vi kommer även ha “uppfällbara” uttag bredvid spisen i passbiten mellan skåp och spis, det tror jag kommer göra otroligt mycket. Då får vi många uttag som vi dessutom kan gömma på ett snyggt sätt.

 

Gårdagens minus är helt klart Svergies postgång.. Jag beställde ett paket från USA i början av månaden och det tog 3 dagar innan paketet landade i Sverige(den 15e)och nu sitter det fast i det svenska postsystemet.. Det är ju sjukt!

Måste ringa postnord och fråga vad det är som händer? Jag menar paketet kunde korsa halva jordklotet på 3 dagar men kan inte ta sig från en ort till en annan på nästan 14 dagar🙄..

Dagens plus är å andra sidan att kylen levereras idag!(inte av postnord) Wihooo så härligt!

 

Idag kommer även rörmokaren hit och tar bort lite rör som är i vägen efter att vi tog bort ett element. När de är avkapade och igenpluggade så kan vi börja montera resten av skåpen på den sidan.

 

Jag tänkte passa på att önska er en glad påsk också! Jag är så himla dålig på att påskpynta men borde införskaffa lite ägg att måla och ett påskris att pynta men vi får se om vi prioriterar det på agendan idag;).

Jag hoppas ni alla får en kanonbra start på dagen!

Puss

 

En gladfis på IKEA igår.

 

Så himla härlig grön färg!

Alfons har påskpyntat på föris😍.

Jag bakade en morotskaka för första gången någonsin för några dagar sen och den blev så himla GOD! Jag tror att jag kommer börja laga mer mat från grunden och baka mer när vårt nya kök är färdigt. Det är så himla mycket roligare att vistas i ett kök som är välplanerat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats