Torsdag | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Torsdag

Godmorgon vänner!

Hur mår ni? Vi mår bra och jag känner mig väldigt..glad! Det var länge sen jag kände så. Ni kanske minns att jag gick in i en utmattningsdepression i höstas och det känns verkligen som att jag har kommit ur den. Jag känner den där vardagsglädjen igen och har orken att pyssla på med flera projekt simultant och jag känner mig allmänt peppad på livet och allt som komma skall trots att vi har en del “motgångar” just nu.

Solen och ljuset gör såklart väldigt mycket och de senaste dagarna har dessutom en hel del av all snö smält bort. Vår och grönska är med andra ord inte längre så långt bort. Älskart!

 

..och ja just ja! Idag är det ju alla hjärtans dag. Jag vet inte riktigt hur vi ska fira det iår men något mysigt hittar vi väl på. Det kanske inte blir barnfritt men det gör absolut ingenting. Vi får ha en riktig familjedag. Barnen har pysslat på förskolan och gjort Alla hjärtans dag kort vilket ska bli himla roligt att se hur de blev. Jag älskar när de pysslar på förskolan,jag tycker att det är så himla roligt att samla på haha!

 

Jag hoppas ni alla får en bra dag!

Puss

 

Gokaffe till frukost!

 

Jag älskar att de har utökat blomutbudet på vår närmsta Ica. De har installerat en kyl och säljer numer eucalyptus kvistar också.

 

 

Redigerade klart veckans första vlogg.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Mina pojkar bråkade väldigt mkt när de var små de tog leksaker ifrån varandra det kastades leksaker och bråkade. Jag tror det är vanligt bland pojkar. Men som du sa i videon så behöver de även en timme tex bara med dig eller med Björn för barn bråkar oftas om sin uppmärksamhet. Och får de inte sin vilja igenom så skriker de 😂😂 men ja ta det med en nypa salt även om såna dagar är jobbiga. Jag tror när de även bråkar så är det bästa och byta sysselsättning och säga till de nu går vi o badar istället eller kanske går ut och leker beroende på vad klockan är när de tjafsar. Barn bråkar ju även när de är trötta så är bra och byta sysselsättning en stund så de kan varva ner. Önskar dig o din familj en fin ❤️Dag kram

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh tack Linda för bra tips! Det är så skönt att få tios från föräldrar som varit med om samma situationer och som har lite liknande erfarenheter❤. Tror precid som du skriver att det är bättre att byta sysselsättning eller bara sära på dem när det äf som värst, att Björn är med ett av barnen och jag det andra så att de får egentid med oss och får vara ifrån varandra och leka sjävla också❤ stor kram!

Annons
stats