elinkungsman

elinkungsman

Torsdag

Godmorgon fina ni!

 

Här hemma har vi varit vakna sen 06:30 vilket betyder att vi har fått sovmorgon haha! härligt!

Idag står lek och bus i trädgården på schemat men även lite målning och ett besök på stan. Jag har en order att hämta ut på apoteket och då skulle vi även kunna passa på att ta en mysig familjelunch på stan. Björn har ju rikskortet via sitt jobb så han får luncher ute lite billigare<3.

Jag skulle vilja dessutom vilja kolla på lite mer porslin ur Rörstrands Monamie serie men vi får se om jag shoppar något, jag har lite andra utgifter denna månad som är prioriterade före nytt porslin. Björn fyller tex 31 inom en vecka och ja det är lite annat smått jag vill/behöver lägga pengar på.

Jag blev förresten SÅ himla nöjd med mitt hår efter frisörbesöket! Längderna är nu kallare och sen har vi börjat resan att spara ut min utväxt. Jag beslutade att vi inte skulle färga botten och jag tror att det kommer bli kanonfint om några månader. Min kalla naturliga hårfärg (cendre) kommer gå himla bra ihop med det blonda.

Jag svängde även in på bibblan och lånade maaassor av nya böcker till Alfons. Han har verkligen fastnat för Kråke, Pino och Nisse& Nora böckerna så det blev en hel del av de böckerna.

Vet ni, jag har inte lyssnat på ett enda sommarprat i år så tänkte att jag skulle försöka mig på att lyssna på Bianca Ingrossos prat nu i trädgården medan barnen sover, önska mig lycka till haha!

 

Jag hoppas ni alla får en kanonbra dag!

puss

 

Ps. Jag jobbar just nu på ett hårinlägg då det är många som önskat det;)

 

Jag är så nöjd med resultatet och jag är så himla glad att vi valde att låta utväxten vara. Det kommer ta en- till två frisörbesök till innan det blir helt “bra” men det är det värt. Det kommer slita så otroligt mycket mindre på mitt hår och är mer skonsamt för hårbotten. Jag ska försöka ta bättre bilder på håret framöver;)

 

Jag lånade massor av nya böcker på bibblan. Kråke, Nisse och Nora samt Pino är nya favoriter.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Jag har haft mitt mörkt i många år men nu är det blondt. Lite guldigare. Min egen naturligs hårfärg e blond så därför ville jag tillbaka så slipper man färga utväxten hela tiden men det är någon nyans kallare men det blir ändå snyggt när man inte rör utväxten. Så ditt hår är superfint och sen bleker solen sitt hår oxå så det blir ljusare av solen med❤️Ha en fin dag. Kram

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh jag förstår, skönt att slippa färga utväxten hela tiden och så sliter det ju mindre på håret när man kan låta det vila längre mellan gångerna❤ tack snälla för fina kommentaren och hoppas din dag varit bra!! Kram

stats