Tisdag | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Tisdag

Godmorgon vänner!

 

Hur mår ni?! Vi mår bra och har strålande VÄRMANDE sol även idag *bortskämd!*. Björn bygger just nu en liten dörr till lekstugan och jag har jobbat vid datorn nästan hela förmiddagen:(.. måste dock säga att det känns helt OK med tanke på hur viktigt detta samarbete är för mig och för hela vår värld faktiskt. Jag offrar gladeligen lite tid inomhus för den goda sakens skull. Ni kommer förstå inom kort<3.

 

Efter att jag jobbat klart vid datorn för dagen så tog jag tag i ett litet hemligt inredningsprojekt jag har på G. Jag har bland annat målat en klädhängare och en lampfot. Det blev så himla fint! Jag hittade en riktigt fin smutsrosa färg från Jotun som heter Dusty Rose och även detta kommer ni få ser mer av i en senare inrednings/renoveringsvlogg på kanalen. Det blev väldigt mycket Ni får veta mer senare i detta inlägg förlåt för det!

 

Eftermiddag ska vi hämta både våra barn och Björns systers barn från förskola och fritids och hänga lite, det blir kul! Kanske att vi grillar ikväll också, det skulle vara ett perfekt avslut på den här dagen!. Jag fick ju lite tips av er på god vegetarisk mat att grilla så kanske borde prova något av det!

 

Jag hoppas ni alla mår bra och att ni njuter av sommaren som väntar på att få explodera!

 

Stor kram

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Absolut! här är några av de grönsaker/vegetariskt som jag fått tipset ska vara gott att grilla: Majs, fyllda champinjoner, halloumi, quornfile, anammas formbara färs, sparris,Marinerade qournfileer.
   stor kram

Annons
stats