Tisdag | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Tisdag

Godmorgon vänner!

Hoppas allt är bra med er. Det är riktigt bra med mig, jag har fått en bra start på veckan och det gör så mycket.

Igår jobbade jag som vanligt mellan 8-12 därefter åt jag en god lunch med min vän Sofie. Vid 13:30 hade jag en arbetsintervju som jag av någon anledning var så nervös över. Jag blir ALLTID nervös på just arbetsintervjuer, jag förstår inte riktigt varför? Jag pratar om “mig själv” varje dag framför en kamera, i bloggen osv MEN just att sitta mittemot någon och berätta vad man själv anser är bra och dåliga egenskaper hos sig själv är så svårt tycker jag.

Jag vill ju hellre att någon annan som känner mig berättar hur deras uppfattning om mig är, det känns lättare på något vis, förstår ni hur jag menar? Det finns ju egentligen inga rätt eller fel svar men det känns ändå som att någon ska bedöma ens personlighet och då vill man ju ändå ge en ärlig och bra bild på samma gång. Det var dessutom väldigt många år sen jag var på en arbetsintervju så jag är lite rimrostig men tjejen som intervjuade mig var så himla gullig så jag hoppas det gick bra❤.

 

På kvällen fick jag och Björn några timmar själva med middag på tumanhand. Vi åt på Pingpong som är min favorit restuarang i sundsvall för tillfället. Det ska även finnas en rätt ny restuarang som heter Hybris som ska ha riktigt bra mat så det måste vi testa nästa gång vi får tillfälle att dejta.

 

Jag hoppas ni får en fin dag!

Puss!

 

Att få äta middag med mannen utan barn känns alltid så konstigt. Vi skyndar alktud i oss maten trots att vi inte behöver haha! Men mysigt var det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Känner igen dedär med maten! Åt lunch med A igår, med en sovandes bebis i vagnen. Fick påminna oss om att vi faktiskt kunde äta i lugn och ro! 😅

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Haha ja det är som att man konstant är beredd att underhålla och jaga mellan tuggorna😘 sa det till Björn, att det kommer kännas så konstigt när vi åker på weekend och sover utan barnen flera dagar i streck, som att man glömt något konstant🤣

Annons
stats