elinkungsman

elinkungsman

Tisdag

Godmorgon vänner!

 

Jag hoppas allt är bra med er, Vi mår finfint!

Livet rullar på och just nu går jag bara och väntar på att Björns semester ska börja så att vi kan åka iväg på lite längre turer. Jag vill umgås med mina vänner , hitta på något roligt med barnen och bara byta miljö.  Vi har haft så himla mycket inbokat den senaste tiden som gjort att vi fått stanna hemma under ledigheterna. Det här varit halkbanan, körlektioner, bil som ska säljas, övertidspass,renovering som drar ut på tiden osv osv.

Men snart har Björn semester och då förhoppningsvis kan vi göra ett ryck och lägga det nya golvet (längtar ihjäl mig efter ett enhetligt golv). Sen ska vi åka ner till Västerås, jag ska få till en tjejhelg och massor av mys.

 

Idag jobbar Björn mellan 6-18 och vädret är inte det bästa så vi ska försöka underhålla oss här hemma. Vi får se vad vi hittar på. Jag tänkte passa på att rensa ur i grabbarnas leksakslåda , de har så himla mycket leksaker som de inte ens leker med längre och “invetera” och se vad vi saknar eller vad som skulle kunna vara ett nytt rolig tillskott<3. Jag har förresten gett lite leksakstips för småbarn i ett tidigare inlägg om ni vill ha lite inspiration.

 

Jag hoppas ni får en kanonbra dag!

Puss

 

Tänk att min “lilla” bebis har blivit SÅ stor!! Ibland får jag ett litet sting av ångest när jag tänker på att jag förmodligen aldrig kommer ha en till liten bebis här hemma samtidigt som jag ibland bara vill skynda på tiden tills de är typ 5-6 år haha!

 

Vi har gjort ett ryck och fixat med vårt lilla miniskafferi som jag tror kommer bli så himla snyggt! jag har en bild i mitt huvud av hur det kommer bli och det är ett väldigt fiffigt sätt att få till extra förvaring i vårt lilla kök<3.

 

Vi har badat rätt mycket hemma hos Björns föräldrar på sistone (de har en liten utomhuspool) och Alfons älskar det verkligen. efter badet myser han runt i sin varma och mysiga morgonrock helt naken under.. det är sommar det!

 

Är lite extra förtjust i mina fjärilsörhängen från H&M  just nu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Tips angående leksaker. Lägg undan sånt de inte leker med förtillfället, för att sedan plocka fram det igen om nån vecka/månad. Blir det som en nyhet igen!

stats