Tips på vackra väggfärger! | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Tips på vackra väggfärger!

Det är nog ingen hemlighet att jag älskar att måla, det är bland det bästa jag vet! Då kommer det säkert inte som någon överraskning att jag brukar googla på fina väggfärger haha! Det finns på tok för många vackra kulörer och på tok för lite väggar i vårt hus.

 

Här nedan kommer lite tips på vackra färgkoder som jag älskar:

 

 

Deep Paris från Nordsjö. Så jäkla fin färg! Det är den vi har målat med i vårt barnrum.

Deep Paris från Nordsjö. Bild lånad från Anna Kubbel.

 

 

Misty Le Havre från Nordsjö. En superfin ljusgrå/grön färg som passar kanon till sovrummet. Fridfull och behaglig.

Bild lånad Härifrån. och här.

 

 

Hop Greige Nordsjö det här måste ju vara den PERFEKTA Gråbeigea färgen?! Perfekt ljus nyans som varken är för kall eller för varm. Stort tips om du vill ha annat än vita väggar men är lite för feg för färg;). bara liiiite färg på väggarna gör en STOR skillnad för känslan i rummet. Vitt är väldigt sterilt och passar absolut bäst i  ett kök eller ett badrum men övriga rum bör man ha lite mer färg enligt mig;).

Hop Greige från Nordsjö. Bild lånad från House of Philia.

 

 

Glowing Paris från Nordsjö. En superfin blåton som påminner om den vi målat med i vår trapp. Ångrar nästan liiite att vi inte valde denna istället haha!

Glowing paris från Nordsjö.bild lånad härifrån.

 

 

 

Visste ni att man kan ta med föremål till färgbutiken och att de där har en maskin som läser av färgkoder? Det betyder att om du hittar en färg som du gillar på tex en kruka/texil/leksak osv så kan du ta med det föremålet till färgbutiken och få exakt den kulören som väggfärg. Smart va!

 

Exakt det gjorde @svartvitrandig när hon skulle måla ett skåp till dotterns rum. Hon scannade  färgen från vimpeln ni ser på vänster sida om skåpet. Hur fint och framför allt hur smart?!!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Hej ELin! En kommentar som inte riktigt har med inlägget att göra😅 men hur trivs ni med er passat alltrack? Fördelar nackdelar? Jag och min sambo funderar på att köpa en ny bil och skulle gärna vilja veta hur ni trivs med er😃

  2. Hanna

    Jag letar just nu efter en färg att måla vardagsrummet med och blev nu sugen på “Hop Greige”. Tack för tipsen! Älskar sådana här inlägg ❤

Annons
stats