elinkungsman

elinkungsman

TIPS! på sköna träningstights

Som ni vet så har jag ju letat och LETAT efter de “perfekta” träningstightsen och nu trooor jag att jag har hittat dem. Dessa är supermjuka men inte allt för tunna och jag älskar dem! De är perfekta vid styrketräning eftersom de är så elastiska. När jag springer tex då vill jag ha mer åtsittande tights men inte vid tyngdlyftning om ni förstår hur jag menar.

Det är några som undrat om det inte är störigt att de går in i rumpan och där är svaret tvärtom i mitt fall. Vanliga tights upplever jag som för hårda runt rumpan när man ska lyfta eller göra squats så att de liksom plattar till rumpan och stramar åt så att man inte kan gå lika lågt men dessa ger liksom extra utrymme om ni förstår vad jag menar;) så det har faktiskt en viss funktion.

 

Jag har nu också beställt hem dem i ljusgrå melerat också.

Märket heter Abs2B och modellen heter Marylin Monroe high waist.

 

Jag har dem i storlek small och är 160cm lång. Denna färg heter Antrazit och ni hittar dem  HÄR.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats