Tappar lusten.... | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Tappar lusten….

Hur kan man säga till sitt barn att man inte är någon slav? Du sa det till Alfons i dagens video. Det är din skyldighet som mamma att hjälpa han. Man kan inte tvinga sitt barn att ta av sig ytterkläderna själv.
Även om han kan det. Just saying. Sen tycker jag att ditt hår ser väldigt slitet ut efter all blekning ser ofräscht ut. Dålig frisör som inte klipper det som är slitet.

 

mitt svar:

Vet du, du behöver faktiskt inte följa mig känner jag rent spontant. Jag hjälper och älskar mina barn OFANTLIGT mycket men att konstant hjälpa dem med saker de klarar av tror jag hämmar dem. Alla gör som de vill och jag känner mitt barn bäst. Ingen annan på hela denna jord känner mina barn så bra som jag gör, de har vuxit i min mage, livnärt sig på mina bröst och sovit tätt intill mig sen de föddes. Jag vet vilka krav jag kan ställa på mina barn. Du känns som en person som väntat på en chans att få slänga ut lite negativitet och det tycker jag är hemskt tråkigt. Om du inte mår bra i ditt liv är det DITT ansvar att ändra på något inte sprida elaka kommentarer bara för att… just saying.

 

Vet ni när jag får den här typen av kommentarer tappar jag heeelt lusten att fortsätta dela med mig av mitt liv. Så jäkla onödigt och bara..elak. Bara för att? Jag vet ju någonstans inombords att den här personen förmodligen inte mår så bra för det gör man inte när man tar till personangrepp/ska försöka trycka ner någon pga av hur de ser ut/är osv. men samtidigt så är jag en person som inte tar någon skit. Jag har aldrig varit det. Jag tänker inte låtsas om som att det regnar för ibland behöver människor som gör så här få höra att “vet du , du är inte anonym och nej det är inte okej att skriva så bara för att du sitter bakom en skärm.”.

 

och mitt hår. Är det något jag är nöjd över (rent utseendemässigt) så är det mitt tjocka fina hår.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Förresten, kommentaren om håret är bara patetisk, för det är ju rätt uppenbart att den elaka kommentaren är till enbart för att såra. Den stämmer inte ens. Jag skulle vara så glad om jag hade ditt tjocka vackra hår! Fy fan, blocka idioten bara.

 2. Jessica

  Hon som kommenterade är enligt egen uppgift 14 år. I den åldern trodde man att man visste allt om allting, sen växte man upp och insåg att man bara var ett barn. Vad vet en 14-åring om småbarnsliv och barnuppfostran? Varför kommenterar en 14-åring en mer än dubbelt så gammal kvinnas barnuppfostran? Extremt märkligt i mina ögon. Jag hade sagt precis samma sak till mitt barn i den situationen. Hoppas du finner lusten igen, för jag älskar dina videos! Hälsningar en 27-årig småbarnsmamma

 3. Ulrika

  Hej Elin!
  Jag förstår att det är lätt att ta åt sig av negativa kommentarer. Vill ge en eloge till dig och andra influencers som ger så mycket av er själva.
  Styrkekramar! Du är så bra på det du gör just för att du är så naturlig och personlig 😊👍🏻

 4. C

  En del av uppfostran är att få barnen bli självständiga. Han kanske inte tackar dig i stunden, men han kommer garanterat vara tacksam för senare i livet. Och ditt hår, ja, det är ju underbart.

 5. Caroline

  Jag läste frågan innan jag såg videon och tänkte att det kanske inte var det bästa ordvalet, men när jag sedan såg videon och sättet du sa det på finns det ju verkligen inget att reagera på. Skit i dumma kommentarer som denna, att ens kommentera ditt hår i samma kommentar är bara fjantigt.

 6. Kitty

  så himla tråkigt.. men försök att strunta i det. Vi andra är glada över det du delar med dig <3 och du är en fantastisk mamma och som inte hela tiden delar med sig "solskens" historia. Utan även visar hur livet faktiskt kan vara.
  Personen verkar inte vara så gammal och tyvärr inget vett i kroppen hur man uttalar sig. Nej nättroll kan vi helst vara utan.
  många kramar till dig!

 7. Mikaela

  Personen som kommenterat måste må väldigt dåligt.Har aldrig förstått varför man har behov av att kommentera elakt.Man säger ju inte så till en person öga mot öga eller.Hst personen i fråga ens barn själv undrar man ju.Jag skulle kunna säga exakt samma sak till mina barn,det är inger konstigt,det är krävande att vara förälder.Du har så fint hår så vart personen fick det ifrån kan man undra.Vi är mååånga som följer dig och älskar dina vloggar och tycker att du verkar vara en fantastisk person.

 8. Alex

  Vadå? Vi är väl inte våra barns slavar? Ska man ge efter så fort barnet inte vill?

  När Darwin va 3 år så vägrade han klä på sig (med eller utan hjälp) när vi skulle till dagis.. de resulterade i att han hade byxor och t-shirt på sig i minusgrader… givetvis hade jag kläderna med mig och vi kom väl ca 20 meter innan han kom på att de inte va en bra idé 😛

  Han har inte försökt med det nå mer 😀
  Han har även hamnat i badet med kläderna på vilket slutade med att han inte kunde sluta skratta för att sin pappa va så tokig!

  Du gör ett kanon jobb Elin! Och kommer alltid vara en av de vackraste tjejerna jag vet! Med eller utan slitet hår 😉

 9. Ida

  Så himla tråkig och negativ kommentar! Du är en helt fantastisk mamma, så kärleksfull mot både barnen och din sambo. Kommer tyvärr alltid finnas personer som sprider dålig energi! Stor kram

 10. Myh

  Alltså, jag ser inget konstigt alls i att säga så till sitt barn. Dessutom har ju tonfallet en ganska avgörande roll och det var ju inte direkt hårt sagt. Du peppade ju honom i och med att du vet att han kan själv. Ibland behöver ju barn lite övertalning innan de gör saker även om de själva vet att de kan egentligen. Jag gissar att personen som kommenterade inte har barn själv… Ta ingen skit. Ni är de bästa föräldrarna åt era barn!

 11. Emelie

  Hej Elin!

  Jag som tänkte “hoppas hon inte ger sig utan låter Alfons klä på sig själv” Tyckte du tog ett bra beslut. Dåklart vet att han klarar det helt själv. Att andra lägger sig i hur du uppfostrar dina barn är bara onödigt, Som du själv skriver så har personen i fråga säkert bara negativitet i sitt liv och vill förpesta andras. Btw är ditt hår rena drömmen 😘

 12. Linn

  Keep it up girl! 🙏🏼🙌🏼♥️ Du ÄR precis allt och lite till! Redan alldeles perfekt, tack för att du är och för att du finns fina Elin!

 13. Nina

  Att man ens skriver nått sånt och orkar vrida till nått negativt. Blir så irriterad. Förstår att den kommentaren va jobbig men vet du vad.Du och din familj är underbar.Ni gör på erat sätt och ni gör det bra.Barnen är alltid prio och jag som själv har 3 barn kan säga att det är inte alltid så lätt med dem.🙈 Men tycker inte du ska lägga av pga detta eller andra dumma komentarer du får för utav alla dumma är det väl majoriteten positivt. Älskar era vloggar/ videos 💕🤗
  Stor kram

 14. Jenyn

  Skit i dem.
  Jag trodde att ens ansvar som förälder var att lära barnen att bli självständiga? Eller ska vi fortsätta torka dem efter de varit på toaletten när de är 18år? 🤔 vi ska väl lära dem att bli goda självständiga och hjälpsamma personer?
  Ber barnet och hjälp är de en helt annan sak om man sagt så. Men nu var de ju bara trots 🙈

 15. Julia

  Haha den personen kan fara åt helvete känner jag. Tänk på hur många vi är som älskar och tycker om dig och de du gör. Alla vet att du inte har gjort något fel. Skulle själv säga Precis sådär med! Life with kids liksom! Du är bäst! KRAM från Julia i Gävle 23 år

 16. Johanna

  Blir så trött. Dom där personerna finns överallt och tar bara ens energi. Kan man blocka följare? Det borde vara något annars..

 17. Linda

  Fy f-n, så tragiskt att folk skriver sådana kommentarer. Jag tycker du verkar vara en fantastisk mamma till dina barn och stark som människa, jag skulle aldrig klara av att blogga och vlogga som du gör, jag är alldeles för “svag” och skulle ta åt mig av allt som skrevs. Du är grym och finns inga vloggar jag ser fram emot så mycket som dina. Och ditt hår 😍… I would die for it

 18. Sanna

  Du är suverän och jag tycker absolut att du gör rätt i att låta Alfons ta av sig själv om han klarar av det själv! Förstår inte argumentet att “Man kan inte tvinga sitt barn att ta av sig ytterkläderna själv.”. Varför skulle man inte kunna det? Vill han inte ta av sig just då, ne men låt barnen sitta i hallen tills de själva är redo att klä av sig. Barn vänjer sig snabbt vid att mamma och pappa gör jobbet åt mig, DET kallas för en björntjänst! Vill bara tala om att dina vloggar förgyller mina söndagskvällar när sonen somnat. Tack för en genuin kanal!

 19. Linda

  Jag förstår att du blir ledsen men tycker inte du ska svara personen, för då får de sin uppmärksamhet och då blir man inte av med de,
  Tycker det är onödigt att folk kommenterar sånt. Lägg inte ner energi på det Elin låt det rinna av för du vet att du är en bra mamma <3 kram

 20. Felicia

  Ta ingen skit Elin, tycker ni gör ett fantastiskt jobb med era barn och älskar era youtube videos och hela eran familj. Denna personen är nog bara avundsjuk, fortsätt vara dig själv för ni är grymma. Och ditt hår, det är magiskt!!

 21. Hanna

  Nu har jag inga barn själv (som lever) utan har en änglason, men hur som så har jag aldrig uppfostrat ett barn MEN jag såg videon där du säger till Alfons att han kan klä av sig själv och jag tycker du gjorde HELT RÄTT! eftersom att du VET att han faktiskt kan göra det, varför skulle han inte göra det även om han blev tjurig?

  Så sjukt onödig kommentar bara. Blir vansinnig på andra människor som mår så dåligt själva att de måste spy ur sig massa skit på en annan stackars människa. 🤦🏽‍♀️

  Du gör ett grymt jobb som mamma! Så heja dig! ❤️

 22. Sofie

  Så fruktansvärt onödigt och omoget att skriva och uttrycka sig på det sättet 😮🙄 dessutom inkorrekt ! Alla kan se att du älskar , tar hand om , hjälper och vårdar dem såå bra 🤗 !

  De vill bara sprida dålig energi , slå bort det 🙂

 23. Jennifer

  Hur orkar folk ens lägga ned tid och energi på såna här kommentarer?
  Jag tycker det är skönt att man får se precis alla sidor hos en familj, att allt gnäll inte klipps bort, för har svårt att tro att det finns familjer där det aldrig är gnälliga barn!
  Fortsätt med ditt koncept, gillar man det inte tycker jag man kan ta tiden och energin det tar till att skriva negativa kommentarer till att hitta en annan kanal att titta på!
  Du och Helen Torsgården är mina absoluta favoriter, så himla mysiga familjer!
  Hoppas ni får en trevlig vecka 🙂
  Kram!

 24. Stina

  Fy f…n för sånna kommentarer. Strunt i dom Elin. Jag tycker du verkar vara en kanon morsa!! Tack vare min andra favorit YouTubes Helen, så hittade jag hit till din kanal.Älskar söndagar när du släpper vloggar. Ditt hår är underbart och du har grym klädstil👍💕👍

 25. Carolina

  Tänk att så fort man växer inom sociala medier så kommer dessa typer krypande. Jag tycker du är en fantastisk mamma och jag avgudar i alla fall ditt hår. Kram

 26. Stina

  Så himla tråkigt med sånna kommentarer!! Men strunta i det Elin. Älskar dina vloggar. Tack vare Helen torsgården hittade jag till din kanal. Du har helt underbart hår och så jäkla fin klädstil👍👍👍

 27. Natalie

  Helt ärligt ha ja nästan aldrig sett en sån bra mamma som du, du uppfostrar dina barn på de mest bästa settet och att du delar med dig av de gör mig så glad för de ger mig inspiration till hur ja ska uppfostra mina barn! Så ta inte åt dig sv sånna där iddi kommentarer, Sen ditt hår, haha kan vi byta?? Super snyggt och ser hur fräscht ut som helst!! Love it 😍

 28. Carro

  Hejja dig Elin! Ta inte åt dig av sådana kommentarer! Som oftast bara beror på avundsjuka. Du är en jättebra mamma och förebild för dina barn! Eller en bra förebild för oss alla! Ville bara säga det. ☺️

 29. Isabell

  Helt rätt Elin! Ta för fan ingen skit! Och speciellt inte från någon som sitter och trycker bakom en skärm. Usch och fy.

 30. Evelina Rydin

  Jag tycker alltid du är snyggt i håret Elin du uppfostrar din barn hur bra som helst!
  Du gör toppen vloggar 👍😍

 31. Sofia

  Vet du ELIN! Att du har typ de finaste håret jag har sett😍
  Resten av hennes försök till att vara dum är bara att ignorera. Hon har de förmodligen jobbigt.
  Tappa inte lusten! Vi är sååååå många som älskar att följa dig!!

 32. Amanda

  You go Elin! Finns tyvärr många idioter ute i verkligheten och framför allt ute på internet som mår bra av att sänka andra människor vilket är helt sinnessjuk. Fortsätt med det fina jobb du gör runt om på sociala medier och förbli alltid dig själv, följt din youtube i över 1 års tid och älskar dig och din underbara familj❤️

 33. Amanda

  You go Elin, kör ditt egna race precis som du gör och alltid har gjort! Finns tyvärr så ofantligt många idioter både ute i verkligheten och på nätet så man bara vill spy rent ut sagt, men bli inte distraherad för det ända dem vill är att se dig misslyckas och tappa kontrollen men du förtjänar så mycket mer! Älskar dig och din familj och har följt dig på youtube i över 1 år, älskar dig och ditt fina jobb❤️

 34. Malin

  Det är inte en mammas skyldighet att hjälpa sitt barn med allt barnet ska göra, speciellt inte om barnet redan kan det. Den skyldighet man har i detta fall är att stödja och uppmuntra så att barnet kan utvecklas. Det är min åsikt kring hur man bör hantera sådana situationer. Så jag tycker du gjorde helt rätt Elin.

 35. Frida

  Ta inte åt dig Elin. Den tjejen mår nog inte så bra tyvärr :/ Du är en grym mamma och jag hoppas själv jag kan bli en lika bra mamma när tiden är inne för mig. Och jag är så avis på ditt fina hår ska du veta! Kram

 36. Elin

  Elin! Du är en jättebra mamma! Ta inte åt dig av sånna här kommentarer. Jag tror inte heller på att låta barnen få som de vill jämt. På så sätt blir de förmodligen bortskämda vilket inte gynnar dem i framtiden. Fortsätt så som du gör. Som du skrev så känner du dina barn bäst. Älskar för övrigt dina vloggar. Så himla fin familj. Stor kram!❤

 37. Maria Jonsson

  Men en del människor… Det är väl självklart att man hjälper och stöttar sina barn?! Men man måste ge dom en liten knuff ibland så att de utvecklas och lär sig saker också – att curla sina barn är väl bara att göra dem en otjänst, tänker iaf jag! Näe usch för troll som bara sitter och sprider negativa kommentarer, tänk om de skulle lägga sin energi på något vettigare istället… Du är en fantastisk mamma, Elin! Och huuur fin som helst – låt inte trollen få dig att tro något annat. Kram på dig

 38. Victoria

  Usch va tråkigt att folk måste kommentera så dumt! Älskar era mysiga vloggar så jag hoppas att du inte tar åt dig av såna kommentarer ❤

 39. Josefine

  Sjukt tråkigt med såna kommentarer! Att de alltid ska finnas någon där med pekfingret och ska rätta andra. Skit i den personen Elin! Du vet vad som är bäst för DINA barn och ingen annan!!
  Vill inte att du slutar med de du gör, du är en inspiration och älskar att följa hur ni har det i erat liv 😘❤️

 40. Simone Leverström

  Men så tråkigt att få sådana negativa kommentar. Människor som klagar på andra måste må så dåligt och är bara avundsjuka. Barn lär sig inte av att man hjälper dem hela tiden. De måste få prova att ta av och på sig sina kläder sig och få prova på för att kunna lära sig. Bäst är att barnet provat först och går det inte så kan man sedan hjälpa dem men då har de ialla fall försökt. P.s ditt hår är jättefint och ser så fräscht ut!
  Önskar dig en fin dag!❤️

 41. Malin

  Kan nästan lova att, om du istället hade hjälpt A med ytterkläderna, då hade du fått kommentar om att du curlar dina barn.
  Som mamma gör man alltid fel.. 🙄 Att folk öht ska ha åsikter om ens barnuppfostran.
  ”Skyldighet som mamma att hjälpa han..” En undrar ju om personen bakom den kommentaren har egna barn. De kommer få det tufft ute i världen med den iställningen hos mamman!

 42. Maja

  Jag är ingen mamma, jag är bara 19 år gammal men jag älskar att följa dig och jag ser, som många andra, hur fantastiska föräldrar både du och Björn är! Jag har växt upp i en stor syskonskara där jag är näst äldst så jag har växt upp med småbarn men jag är även utbildad barnskötare och det du gör när du säger åt Alfons att han kan ta av sig själv är bara något jag ser som en bra grej. Det finns många barn som kommer på förskolan och förväntar sig att pedagogerna ska hjälpa till med allt, vilket inte riktigt funkar. Du är grym! <3

 43. Charlotte

  Fattar noll, vad är det för fel på vissa människor?🙈 Hur kan man ens skriva något sådant. Satt just precis och tittade på vloggen förut och konstaterade för mig själv hur avis jag är på ditt tjocka fina hår, och så kommer någon och skriver så?😂😂
  Kommentaren mot dig ang Alfons är ju löjlig. Orkar inte ens argumentera emot denna tjej/kille för det är så självklart att du fostrar dina barn på det vis du tycker är korrekt.
  Lite pepp, du är grym och en av de mammor som jag ser upp till. När jag får barn senare i livet kommer jag ta till mig av de tips och sätt du använder dig i din uppfostring av barn för det är enligt mig rätt. Stor kram och sluta för Guds skulle inte tro på dig själv!! Du är en gåva till oss som inte vet så mycket om föräldralivet. All kärlek Elin till dig och din underbara familj. ❤️❤️❤️

 44. E

  Jäkla idioter det finns alltså.. klart barnen ska lära sig att vara självständiga också! Och ditt hår är såååå fint! Sen har inte det med saken att göra för hade det varit så som personen skriver så har den fortfarande ingen ”rätt” att yttra sig. Fy bubblan. Ni är så mysiga att följa Elin, stor kram 😘

Annons
stats