elinkungsman

elinkungsman

Svar på frågor från instagram

För någon dag sen bad jag er ställa lite frågor till bloggen på Instagram och här kommer svaren:). Det är många som skriver att de vill vara anonyma och det är ni ALLTID. Jag tänkte att det kan vara bra att veta<3

 

Är du aldrig sur?

Haha jo det är jag men inte jätteofta och jag är en sån där person som blir snabbt arg och lika snabbt har det släppt. Jag blir oftare frustrerad och irriterad än sur. Teknikstrul, alltså DET är något som kan göra mig så orimligt arg haha!

 

Har ni uteslutit helt att skaffa ett barn till eller är det fortfarande öppet kapitel?

Jag försöker att undvika ordet “aldrig” så mycket jag kan för man kan ju inte veta till 100% men just nu känner både jag och Björn att vi är nöjda med två barn<3.

 

Vad har du för tips för att lyckas nå ut till andra på youtube?

Det här är en svår fråga för youtubes algoritm är så himla knepig. Men tips är att hitta din stil och göra det helhjärtat och att göra det för att du tycker att det är kul och inte med syfte att tjäna en massa pengar.  Sen handlar det ju såklart om att locka tittare till att klicka in på videon vilket inte alltid är helt lätt för man vill ju locka RÄTT publik och clickbates är inte alltid bästa sättet. Men ja clickbaits och en bra thumbnail får ju folk att klicka in sig på videon. Jag tycker att en clickbate ändå ska ha med videon att göra på något sätt för att besökaren inte ska bli besviken, man vill ju att tittaren ska trivas, prenumerera och komma tillbaka.

Sen givetvis om en annan etablerad youtuber tipsar om videon men det får ju bara tittare att besöka sidan sen måste ju innehållet få tittaren att stanna kvar och komma tillbaka <3.

 

Följer du någon youtuber som du skulle vilja träffa?

Ja absolut! Helen Torsgården , Mimi Höglin och Moa Westöö är några av de youtubers jag anser vara mina kollegor och internetkompisar! Så dem vill jag ju såklart få möjlighet att träffa när tillfälle ges <3.

 

Hur kände du att du var gravid? Fick du tidiga symptom innan mensen uteblev?

Jag fick inga starka symptom som illamående eller spända bröst som många kan känna som första symptom utan det som var mitt tydligaste tecken var nog att jag var så sjuuukligt trött. Alltså onormalt trött och det höll i sig fram till och med vecka 14-15.

 

Har ni aldrig haft/varit i behov av dubbelvagn? / blivande tvåbarnsmamma <3

ÅH JA det har vi haft behov av;) Vi köpte faktiskt en dubbelvagn men ångrar det skarpt för den gick rätt snabbt sönder, var tung och bökig:( så mitt tips är att verkligen testa vagnen i butik innan du köper den<3.

Det har fungerat bra utan dubbelvagn också (Björn jobbar ju skift och är hemma rätt mycket) men det är de gånger när man är ensam som det behövs skulle jag säga.

 

Vad för slags jobb skulle du helst vilja ha? Och vad är viktigt för dig på ett jobb? kram 

Jobbet i sig spelar inte jättestor roll men jag trivs i kontorsmiljö. Jag gillar att arbeta administrativt och att ha kollegor<3. Det viktigaste för mig på ett jobb är faktiskt arbetsmiljön och arbetsbelastningen. Jag vill hålla hela livet och vill ha energi kvar när jag kommer hem från jobbet<3.

 

Vilken stil vill ni ha i badrummet när ni ska renovera?

Åh det ändras typ varje vecka känns det som haha! men en sak som jag vet hundra procent säkert det är att jag vill ha svarta industriduschväggar, det tycker jag är så himla snyggt! och Björn håller helt med mig på den punkten men sen är det lite klurigare med kakel och klinkerval. Dock är detta långt borta som det ser ut just nu:) Tvättstugan är prio ett nu vad gäller invändiga renoveringar.

 

Vad är det bästa i ditt liv just nu?<3

Att vi alla är friska och att jag och Björn fortfarande tycker så mycket om varandra. Jag hoppas det håller i sig<3.

 

Äter ni alltid skilda du, Björn och barnen sen för sig? Varför i så fall?

Nej det gör vi inte haha:)

Ofta kan det vara att barnen är hungriga och behöver äta tidigare än oss och då brukar de få mat tidigare. Som frukost tex det får dem alltid först, sen när vi stökar klart med det äter vi frukost. Men lunch och middag brukar vi äta tillsammans om vi inte ska iväg och tänker äta lunch ute då brukar vi vilja ge barnen lunch hemma först för att de ska få i sig ordentligt med näring. Det är inte alltid de äter om vi äter ute, de är kräsna på det sättet haha:).

 

Hur går det med jobbsökandet?

Det går bra, jag ska på intervju på måndag och håller tummarna för att jag får jobbet!:)

 

 

Dina 5 bästa tips på hur man vårdar sitt och sin partners förhållande?

Bra fråga!

 1. Ge varandra utrymme att få vara sin egen person. Vi har alla olikheter och i ett förhållande måste man både kompromissa men också acceptera personen för allt den är och inte är. Det är viktigt att man får ha ett eget liv för att inte tappa bort sig själv.
 2. Var fysiska. Om man varit tillsammans länge så kommer kärleken och lusten gå i vågor och det är något jag tror man får acceptera om man vill vara med en och samma person under en längre tid men att hålla den fysiska delen vid liv är jätteviktigt för att det ska fortsätta som en kärleksrelation. Ta på varandra, kramas och pussas och givetvis också ha sex.
 3. Gå på dejt och hitta på saker tillsammans. Att få tid på tu man hand är extra viktigt när man har barn eftersom barn tar en stor del av fokuset så är det svårt att fokusera på varandra när dem är med. SÅ lite tid ensamma då och då gör susen.
 4. Ta hand om dig själv. Det här är jätteviktigt för att om man inte själv mår bra så är det jättesvårt att ge positiv energi till någon annan.
 5. Kommunikation. Prata med varandra. Hur saker och ting känns, tjaffsa, bli sams, be om förlåt, prata drömmar och mål osv. Det är SÅ viktigt att PRATA med varandra i en relation, det finns inga tankeläsare.

 

Har ni några planer i höst/vinter?

Vi har inget speciellt inplanerat men jag skulle hemskt gärna vilja få till en resa till fjällen. Vi har faktiskt åkt till fjällen hela familjen varje år sen Alfons kom och det är så himla mysigt, jag hoppas vi ska kunna hålla i den traditionen i liv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. S

  Går din son fortfarande hos logoped? Tkr ni att de har hjälpt något? Min son är lite yngre än din men är också sen i talet. Han förstår allt vi säger och kan mycket ord men är sen.

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Hej! Nej inte längre, vi har varit på ett besök men har tagit hjälp av en logoped även till förskolan. Vi har möte ungefär en gång i månaden med den logopeden och får tips och råd men går inte till vanlig logoped:9 Jag tycker dock det är bra att kontakta en logoped i tid bara för att få lite råd och tips och även lite stöttning ifall man känner sig orolig:)<3.
   Tips är att läsa enklare böcker men korta meningsuppbyggnader, förklara och sätta ord på saker som din son tex pekar på osv. Tips på bra startböcker är Pino och Max serien<3 stor kram

 2. Marie-Louise

  Hej! Håller med dig totalt om favoriter på yt, de är mina med +du!❤
  En helt annan sak var jag nyfiken på att fråga, för min yngsta son fyller år den 13 november och jag började köpa present idag. För att vara lite före och slippa nån stress, mina barn är ju lite äldre än dina, men ville helt enkelt fråga tråkiga frågan om du börjat köpa nåt till Alfons fyller i november än? Och vet du än vad ni ska köpa? Tycker sånt är superkul att se så hoppas vi får se när du köper det, och julklappar också! Så roligt! Jag är som ett litet barn gällande sånt så kul med paket o överraskningar, jag är en sån person som älskar att ge o överraska , även väldigt hjälpsam så ingen tror jag är mest materialist bara för jag gillar att få paket också😊 gillar inte ha massa saker, jag är svag för kläder till mig o barnen det kan jag erkänna😀Tack för att du är du o ger oss vloggar varje vecka, säger det igen: inget är tråkigt med dig, skulle titta om du städade i hela vloggen, det vore ju drömmen faktiskt😂kram

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ååh tack snälla!!<3 vi har funderat lite på vad vi ska köpa och tror det blir lite tågbanetillbehör, playmobil "lego" och annat smått, lite pyssel osv:) Vi har planerat att försöka få till ett brandbilskalas och Alfons verkar så peppad så hoppas vi får till det som vi tänkt;). stor kram!

stats