elinkungsman

elinkungsman

Suktar efter dessa plagg just nu!

Bruna paperbagbyxor // vit/grå randig tröja// svarta jeans med cut-out knee

Gul/vit randig tröja // ljusa Calvin klein jeans //beige tröja

 

Här ser ni ett urval av de plagg jag suktar efter just nu! Älskar tvätten och stilen på Calvin Klein jeansen men priset… hmm skulle velat testa dem innan jag bestämmer mig. Annars har jag spanat in ett par Levis 501 som jag funderae på att köpa men även de ligger runt 1000kr:S så vi får se..

Jag är totalt förälskad i de stickade randiga tröjorna och har faktiskt köpt dem rätt nyligen.

Gillar ni när jag kommer med outfittips?  Jag själv älskar det! Allt i kollaget kommer föresten ifrån nakd vilket är en av mina favoritwebshoppar för tillfället. Jag handlar mestadels från Nakd nu för tiden men även Asos, Gina tricot och H&M.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alice

    Gina tricot ska ha fått in ett par jeans nyss som är lik levis jeansen fast för 499 istället tror dom heter ORGINAL och är väldigt snygga enligt mig! Bara ett litet tips 🙂

stats