Statusupdate! | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Statusupdate!

Hej fina vänner!

Jag tänkte att vi kör en liten statusuppdatering då det var ett tag sen, jag älskar ju den typen av uppdatering som ni vet;).

 

Alltså kan vi ta en minut och beundra hur VACKERT det är ute för tillfället!

 

Barnen trivs så himla bra på nya förskolan. De springer in utan att säga hejdå på mornarna och ropar  JAAA!! när vi frågar om vi ska åka på föris. Nya förskolan får toppbetyg med andra ord;).

 

 

Vår nya snöslungan är den materiella pryl vi värdesätter allra mest här hemma för tillfället haha! Det samarbetet kom minst sagt lägligt och vi är så himla NÖJDA. Vi älskar den!

 

 

Jag är på jakt efter ett träd. Ja ni läste rätt, ett TRÄD. Jag vill ha ett lagom stort träd att ha inomhus. Olivträd är så otroligt vackra men jag kan verkligen inte hålla dem, så någon typ av likvärdigt men mer lättskött träd är jag på jakt efter.

Någon som har några bra tips?

Alltså drömmen att ha ett sånt stort träd!!

Bildkälla: Här

 

 

Jag kollade igenom barnens garderob och insåg att vi har typ inga pyjamasar till barnen. De sover oftast helt utan kläder men det känns som att ett par pyjamasar behövs, speciellt nu när det är så kallt vissa nätter. Jag köpte ett varsitt par Dinosauriepyjamasar på Åhléns i helgen men tänkte försöka hitta lite fler. Gud va små i storlekarna Åhléns barnkläder är? kan inte minnas att jag tyckt det förut?

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats