Status just nu: | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Status just nu:

BLODET I URINEN:

Jag har fått svar från läkaren ang mina röntgenbilder. Urologen har tittat på dem och det visade sig att det sitter en rätt stor njursten vid ena njuren vilket förklarar blodet jag fått i urinen efter fysisk ansträngning. Nu ska jag eventuellt få spränga bort stenen och jag ska även lämna ett till blodprov för att kolla kalknivån.

 

GOLV:

Jag letar febrilt efter ett fint men prisvärt golv.. Jag har ändrat mig lite ang NQDs golv då det inte riktigt matchar vår budget och de pengarna vill vi använda till andra detaljer i köket MEN det är så himla svårt?! Det finns massor a  golv men inget som matchar exakt det jag letar efter:(.

Billiga men ändå fina golv! Jag vill ha ett enstavsgolv med breda “plankor”.

SNÖN:

Alltså det snöar typ varje dag i Sundsvall och jag vill verkligen ha vår nu. Lekparken är totalt igensnöad,vår tomt ser ut som en skidbacke och det är bökigt att bara ta sig ut med vagnen och även att övningsköra.. puh! 😥. Nu får det räcka med snö!

När man har en egen skid/pulkabacke på tomten😂.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lia

  Vad skööönt att du fått svar på blodet i urinet. <3 Slipper man orosmolnen! Läste även om din uppväxt. Jag beklagar verkligen! 🙁 Minns när du skrev om din pappa för längesedan. <3 Även fast min uppväxt inte var lika som din så finns det så mycket saker ändå som jag vill göra bättre än mina föräldrar. Hoppas att jag klarar det med! Kramar <3

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ja det känns verkligen som en lättnad<3! Visst är det märkligt hur världen förändras när man blir förälder och man liksom slungas tillbaka till barnet i en och man funderar på hur man hade det själv som barn?<3.kram!

 2. Sara

  Är nyfiken: vad tycker du om märket Mini Rodini? Är det ett märke du köper till grabbarna? 🙂 jag själv älskar det märket haha. Dina vloggar är så himla bra! Älskar er familj. Kram

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh tack snälla😙 jag tycker att det här himla roliga tryck och verkar ha bra kvalité. Jag har dock aldrig köpt något plagg från märket själv men kanske blir något i framtiden😘. Jag älskar ju att shoppa till barnen överlag haha! Kram

Annons
stats