elinkungsman

elinkungsman

Söndag

Godmorgon vänner!

Hur mår ni? Vi mår bra och idag börjar min “semester”. Och det ska faktiskt bli himla skönt👌.

Det innebär att vloggar och blogginlägg kommer komma upp men inte lika “slaviskt” nu under några veckor❤.

 

Igår tog vi det mestadels lugnt. Vi åkte in en sväng till stan då jag hade en optikertid. Efter min synundersökning lämnade vi barnen hos Björns föräldrar och hade en liten minidejt. Vi åt middag på restaurang och gick på den tidiga bion.Vi såg Jurassic World och det var bara så himla mysigt att få en liten stund för oss själva. Efter bion hämtade vi barnen och åkte hem till en enkel nattning. Det hade varit fullt upp hos farmor och farfar;).

 

Åh vet ni! Björns barndomskompis A är i stan i några veckor och det visade sig att hon är fotograf! Hon skulle fota lite bröllopsbilder i sommar och har alltså sin utrustning med sig! Jag passade på att fråga om hon kunde tänka sig att fota lite familjebilder på oss och det kunde hon! Hur bra<3?!

Hon har dessutom jobbat som barnfotograf (vad är oddsen!?) så nog allt ska vi kunna få till fina bilder på hela familjen<3. Vi skulle prata ihop oss lite mer senare om vad vi hade tänkt oss, prisförslag osv.

Jag tänker mig bilder i solnedgångsljus på någon vacker plats. Gärna en strand med lite vass eller skog, eller två separata sessions med både och haha! Jag betalar mer än gärna för fina bilder som man senare kan förstora upp till tavlor. Både vi och barnen känner oss bekväma med A och då tror jag att det kan bli kanonbra! sen att hon jobbat som barnfotograf gör att hon dessutom har full förståelse för våra små vildungar haha!<3.

Så just nu sitter jag faktiskt och letar efter passande kläder inför en fotografering. Jag vill gärna har något vitt och “flowy” på mig och barnen har redan fina shorts men skulle “behöva”  någon ny fin skjorta? gärna matcha med Björn haha!

 

Jag hoppas ni alla får ett bra avslut på denna helg!

Kram

 

Alltså min mobilkamera är så dålig. Den har “tappat” skärpa helt och hållet:(

 

På synundersökningen visade det sig att min syn har blivit BÄTTRE igen. Vid min senaste undersökning hade min syn blivit bättre även den gången.

 

En glad papi på biomys.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Jag såg på instagram hårfärgen du ville ha den är jätte fin. Det är väl isf bara utväxten du kan färga. För dina längder är väl samma som bilden ungefär? Jag tycker även du hade passat i samma frisyr på längden att klippa det så. Det växer ut ändå så fort❤️Härligt med bio kram

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Men visst var den fin!!<3 jag tror det kanske räcker med att lägga en beige toning i det blonda för det blonda är mer gul/ljusblont just nu;) och jag är himla sugen på att klippa av håret lite, göra en ordentlig förändring då jag har haft samma längd rätt länge nu<3 vi får se hur jag gör, väntar nog ett tag med det hursom<3 stor kram!

stats