elinkungsman

elinkungsman

Snygga stickade tröjor!

Jag får rätt många frågor om mina stickade tröjor och många av dem är gamla och de flesta kommer ifrån NA-KD, H&M och Chiquelle. När det kommer till stickat föredrar jag basfärger, vit,beige, ljusgrått och svart.

Här nedan ser ni några av mina favorit i webshopparna just nu.

 

vit cabelstickad tröja // grå kabelstickad tröja // rosa kabelstickad // svart kabelstickad polo // Beige stickad vringad //vit diagonaltstickad tröja // grå stickad cardigan // beige ullmix //

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emilia Lovestedt

  Elin! Älskar din kanal och din klädstil. Jag är just nu gravid med mitt första barn och detta att det är så svårt att veta vad jag ska klä på mig. Vad brukade du ha på dig när du var gravid?

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh vad roligt att höra Emilia, tack snälla<3 och appropå gravidkläder så har jag ett guldtips till dig! Asos.. de har stort utbud av fina gravidkläder, tips tips! Allt från fina toppar till mer baskläder;) https://www.asos.com/se/kvinna/mammaklader/cat/?cid=5813&nlid=ww|kl%C3%A4der|shoppa+efter+kollektion

   Jag köpte på mig några gravidtights- och jeans men i övrigt köpte jag toppar som var rätt rymliga även om de inte var just gravidkläder, det fungerar också till viss del;).

   Stor kram

stats