Snygga Amningsvänliga plagg | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Snygga Amningsvänliga plagg

Inlägget innehåller annonslänkar.

 

Här kommer ett inlägg med tips på snygga vardagliga amningsvänliga kläder. Jag får ofta frågor om mina omlottoppar och jag hittar dem oftast  genom att söka i sökfältet på “omlott” eller “wrap” då brukar kläder med den funktionen komma upp. Ett litet tips från mig<3.

 

Blommig blus plussize 332kr // vit omlott blus 381kr // svart basic omlottop 195kr // vit basic omlotttop 195kr//

rosa omlottop 299kr // vit omlottknyt tshirt 299kr // beige omlott tshirt 249kr // leo omlotttop 149kr//

Ribbstickad omlottop gulddetalj 399kr // grå omlott top med spets 129kr // gråmelerad omlotttop 199kr//

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Hej! Tusen tack för tipsen kring arbetsintervjuer 🙂
  Har en liten fundering kring hur du tänkter kring att ha en urringad tröja på en intervju, är det ”okej” eller får företaget en skev syn på en?

  Fortsätt med ditt grymma jobb! 🙂

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Hej!! Åh tack själv<3 Hmm jag tycker att man ska kunna klä sig som man normalt sett gör men jag tycker ändå man ska tänka på att inte klä sig för utmanande just för att fokusen ska ligga på dig och inte att något av dina plagg ska ta över fokus om du förstår hur jag menar. Jag hade tex inte tagit på mig min neongröna polo till en arbetsintervju heller så det beror nog helt på HUR pass urringad toppen är<3. Men sen SKA ju inte det ha betydelse MEN det kan ju ta bort fokus från dig tyvärr<3 stor kram!

 2. Carro

  Hej Elin! Du har ju nämt att du vill sluta att amma och jag undrar vad som händer om du inte är tillgänglig en hel dag eller natt? Blir Malte ledsen då / märker han av de? (Undrar för jag själv håller på att fasa ut amningen)

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Hej Carro! vilken bra fråga! ska svara på den i ett eget inlägg inom kort så håll utkik<3 men kan säga lite kort att han inte blir ledsen på så sätt utan kan ju även dricka välling MEN för mig däremot är det jobbigare. Mina bröst spänner väldigt och ja det är bökigt helt enkelt<3 stor kram!

Annons
stats