elinkungsman

elinkungsman

Slog slag i saken!

inlägget innehåller en annonslänk

 

Jag har länge velat ha ett par Levis 501 då jag tycker att det är så snyggt till en enkel tshirt och ett par solglasögon och nu slog jag till! Jag använde faktiskt till och med min egna rabattkod då den även fungerar på plagg som inte är från nakds egna kollektioner. Min rabattkod är ju giltig fram till 27/2. Detta är inte en del av det samarbetet men den koden är iallafall KUNGSMAN15 om ni hittar något ni gillar!

 

Dessa beställde jag hem:

Levis 501 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ❤❤

  Hej, din blogg och Youtube är så himla härlig och jg älskar de båda ❤ Jag undrar om du brukar måla flera lager när du målar om eller om det brukar räcka med ett?
  ❤❤

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh vad roligt att höra, vad glad jag blir! tack:) Det brukar normalt sett räcka med ett lager när jag målar med tex Alcros färg då den är så pigmenterad eller vad man ska säga:) stor kram

stats